Iuliana Beregoi este la dietă, la doar 17 ani: „Nu vreau să ajung să arăt nașpa”

25.12.2021, 16:29

Iuliana Beregoi a început să tină o dietă, la cei 17 ani ai săi. Adolescenta a dezvăluit că nu își dorește să acumuleze kilograme în plus, mai ales că iarna pofta de mâncare este mult mai mare. ”Nu vreau să ajung să arăt nașpa!”, a declarat Iuliana Beregoi.

Iuliana Beregoi este o adolescentă în vârstă de doar 16 ani care s-a făcut remarcată în Romania datorită talentului pe care îl are. Tânăra este originară din Republica Moldova, iar într-un timp scurt a reușit să ajungă la inimile adolescenților. Iuliana a intrat în atenția publicului în urmă cu 4 ani, pe când artista avea doar 12 ani.

Piesa „Vina mea” a fost cea care lansat-o în industria muzicala românească, în urmă cu 4 ani. După doar doi ani, aceasta a avut și un concert la Sala Palatului pe care l-a umplut fără probleme, iar ulterior, a lansat pe Netflix și filmul „Lara” care avea succes și în cinema și pe rețelele de scializare.

 

Invitată la emisiunea on-line a Alexandrei Ungureanu, Iuliana Beregoi a mărturisit că a decis să facă o schimbare în alimentație, după ce mâncarea de tip fast-food devenise o obișnuință.

Iuliana Beregoi este la dietă: ”Nu vreau să ajung să arăt nașpa!”

„Nu sunt la o dietă foarte strictă, duc un mod sănătos de viață! Am avut o perioadă când nu ieșeam din fast-food. Dimineața burger, la amiază – chips-uri și seara – o shaorma! Am lăsat cu totul fast-foodul, ultima dată am mâncat la filmări. Acum, iarna, mi-e foarte foame. Nu sunt foarte strictă. Am și mici excepții. Nu vreau să ajung să arăt nașpa!”, a declarat tânăra solista, invitată la emisiunea online a Alexandrei Ungureanu.

Iuliana Beregoi se poate numi un artist complet.  Adolescenta are succes în domeniul muzical, dar și in actorie și în activitatea de vlogging, activitate care îi aduce acesteia și bani frumoși.

Câți bani câștigă Iuliana Beregoi din Youtube

Conform socialblade.com, Iuliana Beregoi are un câștig anual de aproximativ 55.000 de euro, ajungând să facă pe lună chiar și 4.000 de euro.

2,1 milioane de urmăritori pe Tik Tok, aproape 94 de milioane de aprecieri și un cont de Instagram în continuă creștere, care însumează aproximativ 1,4 milioane de „followeri” sunt „armele” Iulianei Beregoi.

 

 

citește și...