Iulian Vrabete de la trupa Holograf a fost infectat cu COVID. A stat internat nouă zile

13.10.2021, 12:15
Iulian Vrabete de la trupa Holograf a fost infectat cu COVID. A stat internat nouă zile
Iulian Vrabete de la trupa Holograf a fost infectat cu COVID. A stat internat nouă zile

Iulian Mugurel Vrabete, chitaristul și compozitor al trupei Holograf, a scris într-o postare pe contul său de Facebook că a trecut şi el prin COVID-19. Acesta a stat internat timp de nouă zile. Artistul a ți nut să le mulțumească cadrelor medicale care s-au ocupat de el. ”Nu am avut nicio interventie sau recomandare din partea nimănui”, a ținut acesta să precizeze.

Iulian Vrabete, chitaristul și compozitorul trupei Holograf, a fost infectat cu noul coronavirus. Colegul lui Dan Bittman a stat internat timp de nouă zile. Pe durata pandemie de coronavirus, Dan Bittman, solistul formației Holograf, a fost unul dintre cei care au contestat vehement măsurile de restricție impuse de autorități.

Iuilian Vrabete a vorbit despre experiența sa cu COVID-19 într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de Facebook.

Iulian Vrabete de la trupa Holograf a fost infectat cu COVID. ”Am ajuns acasă complet vindecat”

”Am trecut prin Covid. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid si dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficienta si seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sange si chiar consult medical personal. Mentionez ca nu am avut nicio interventie sau recomandare din partea nimanui. Dupa un timp relativ indelungat, dar logic in desfasurarea lucrurilor, am fost dus la Spitalul Matei Bals pentru definitivarea schemei de tratament. In aceeasi noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am ramas urmatoarele 9 zile pentru tratament”, a explicat Iulian Vrabete.

Artistul a ținut să le mulțumească cadrelor medicale care s-au ocupat de el:  ”Multumesc doamnelor, domnisoarelor si domnilor doctori, asistente si infirmiere care s-au ingrijit cu absoluta dedicatie, cu intelegere si pricepere, fara macar umbra vreunei conditionari, si, repet, fara a avea vreo interventie din partea cuiva. Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabila intelegere. Acum am ajuns acasa complet vindecat si vreau sa spun ca sistemul medical romanesc functioneaza, in parametrii pe care ii are, dar este eficient, curat si disciplinat. Sper sa fie cat mai multe locuri asemenea”.

FOTO: Facebook Iulian Vrabete

 

citește și...