Iulia Vântur, mai emoționată ca niciodată. ”Nu e loc mai iubitor decât în brațele tale”

05.12.2020, 15:32
Iulia Vântur, mai emoționată ca niciodată. ”Nu e loc mai iubitor decât în brațele tale”
Iulia Vântur, mai emoționată ca niciodată. ”Nu e loc mai iubitor decât în brațele tale”

Vedeta de televiziune Iulia Vântur o aniversează pe mama sa.  Aceasta a transmis un mesaj plin de emoție pentruy cea care i-a dat viață.

Zi importantă pentru vedeta de televiziune Iulia Vântur. Aceasta o aniversează pe mama sa, ocazie cu care a transmis un mesaj înduioșător pentru cea mai importantă persoană din viața sa. Mesajul este însoțit de două fotografii în care Iulia Vântur apare alături de cea care i-a dat viață.

”La multi ani, mamica mea, calda si buna! ❤️? Nu e loc mai iubitor decat in bratele tale. Nu cred ca-mi va oferi altcineva, in viata asta, atata dragoste, intelegere, caldura, bunatate cat mi-ai oferit tu. Tu si tata ? E al nostru ? Te iubesc si iti multumesc pentru… viata ?❤️”, a scris Iulia Vântur pe contul său de pe o rețea de socializare.

Ce spune Iulia Vântur despre căsătorie

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. Iulia Vântur este întrebată adeseori despre o eventuală căsătorie. În cadrul unui interviu, vedeta a făcut declarații în acest sens.

”O doamne, această întrebare continuă și continuă. La un moment dat mi s-a pus pe repet. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât orice alt lucru. Chiar și părinții mei m-au întrebat: ”Când te vei mărita?” Iar eu i-am spus mamei mele: ”Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită?” Pentru că doar căsătorită, doar așa, pot să fiu și mâine. Atunci a fost ultima dată când mama m-a întrebat despre căsătorie”, a spus Iulia Vântur.

”Cred că este mult mai important să stai lângă cineva și ce simți. Este mai important să îți petreci viața lângă cineva decât acele acte sau alte lucruri”, a adăugat ea.

citește și...