Iulia Vântur face un documentar despre iubitul ei, Salman Khan. ”Portretul unui star văzut de toți cei din jur”

08.05.2022, 13:40
Iulia Vântur face un documentar despre iubitul ei, Salman Khan. ”Portretul unui star văzut de toți cei din jur”
Iulia Vântur face un documentar despre iubitul ei, Salman Khan. ”Portretul unui star văzut de toți cei din jur”

Vedeta de televiziune Iulia Vântur, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre proiectele sale. Aceasta a dezvăluit că lucrează la un documentar despre starul bollywoodian Salman Khan, în vârstă de 56 de ani, nimeni altul decât iubitul ei. ”Portretul unui star văzut de toți cei din jur”, a spus Iulia Vântir despre proiectul respectiv.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă.

Însă, acum, Iulia Vântur a dezvăluit, pentru playtech.ro, că se ocupă de un proiect care are legătură cu iubitul său, Salman Khan. este vorba despre un documentar serial despre starul bollywoodian. Vedeta a declarat că a început filmările anul trecut, iar acum se apropie de final.

Iulia Vântur face un documentar despre iubitul ei, Salman Khan. ”Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața”

”Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică. Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă”, a explicat Iulia Vântur pentru sursa citată anterior.

Întrebată dacă a refuzat să fie co-prezentator la show-ul ”Dancing on Ice – Vis în doi”, alături de Ștefan Bănică Jnior, aceasta a răspuns: ”În perioada respectivă eram plecată cu turneul meu muzical în Statele Unite, deci nu puteam”.

În ceea ce privește un alt proiect TV în România, Iulia Vântur a declarat: ”Sunt deschisă spre proiecte care să mi se potrivească, să fie frumoase, să fie de amploare. Jobul nu contează unde e, atâta timp cât îți place ce faci. M-aș bucura să vin acasă, nu am de ce să nu-mi doresc lucrul ăsta”.

 

citește și...