Iulia Vântur, despre situația dezastruoasă din India: ”Am o prietenă care are nevoie de oxigen”

07.05.2021, 22:14
Iulia Vântur, despre situația dezastruoasă din India: ''Am o prietenă care are nevoie de oxigen”

Iulia Vântur a vorbit despre situația dezastruoasă din India, acolo unde pandemia de coronavirus a făcut ravagii.

Fosta prezentatoare tv este stabilită în India de mai bine de șase ani, după ce s-a cuplat cu celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan.

Iulia Vântur, speriată de numărul infectărilor cu COVID-19 din India

Până în prezent, peste 21 de milioane de indieni s-au infectat cu coronavirus și peste 234.000 și-au pierdut viața. Iulia Vântur a mărturisit că este speriată de situația actuală.

„Situația e foarte, foarte grea aici în India. În fiecare zi aud de cineva apropiat care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. E destul de traumatizant să vezi o persoană dragă ție în astfel de condiții. Nu există oxigen, tratament, nu sunt paturi. E o situație foarte grea, din nefericire. Sper să se rezolve lucrurile ușor-ușor”, a spus Iulia la emisiunea “La Măruță”, unde a intrat în direct prin apel video.

Ce spune Iulia Vântur despre căsătorie

Vedeta de televiziune, Iulia Vântur, este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. Iulia Vântur este întrebată adeseori despre o eventuală căsătorie. În cadrul unui interviu, vedeta a făcut declarații în acest sens.

”O doamne, această întrebare continuă și continuă. La un moment dat mi s-a pus pe repet. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât orice alt lucru. Chiar și părinții mei m-au întrebat: ”Când te vei mărita?” Iar eu i-am spus mamei mele: ”Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită?” Pentru că doar căsătorită, doar așa, pot să fiu și mâine. Atunci a fost ultima dată când mama m-a întrebat despre căsătorie”, declara Iulia Vântur.

citește și...