Iulia Vântur, despre revenirea în televiziune. ”Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”

06.06.2022, 11:52
Iulia Vântur, despre revenirea în televiziune. ”Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”
Iulia Vântur, despre revenirea în televiziune. ”Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”

Iulia Vântur, în vârstă de 41 de ani, are planuri mari în  ceea ce privește viața profesională. Vedeta a dezvăluit că pregătește un proiect de televiziune. ”Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”, a dat detalii Iulia Vântur în cadrul unui interviu. De-a lungul anilor, aceasta a moderat mai multe emisiuni TV în România.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă.

În plan profesional, de-a lungul anilor Iulia Vântur a moderat mai multe emisiuni TV când se afla în România. Acum, vedeta a dezvăluit că lucrează la un nou proiect de televiziune.

Iulia Vântur, despre revenirea în televiziune. ”Lucrez la un format de televiziune al meu”

Iulia Vântur a explicat că este vorba despre un proiect special, c are îl are în distribuție și pe iubitul ei, Salman Khan, precizează click.ro. „Lucrez la un format de televiziune al meu, dar o să vorbesc mai multe când va fi cazul. Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”, a declarat ea pentru sursa anterior citată.

Iulia Vântur a explicat și ce activitaate a avut în ultima perrioadă de timp: ”Tocmai am finalizat o serie de concerte în America. Între timp, am mai fost şi în alte ţări, în alte locuri. La un moment dat, la vamă, când intri în ţară, m-a întrebat domnul ofiţer de la aerport: ”De unde veniţi?” şi nu ştiam de unde să-i zic că vin. Nu mai ţineam minte de unde vin… Sunt fericită că dansez şi să cânt. Tocmai am lansat, acum, trei melodii noi. Nu ştiu dacă este cineva interesat, aici, în ţară. Nu m-am gândit că publicul din România ar fi curios să asculte piesele pe care le cânt eu în hindi. Mă bucur însă că cei de aici sunt, în continuare, mândri de mine, de ce fac eu acolo. Îmi creşte inima să ştiu că românii mă apreciază. Pentru că aprecierea oamenilor de la tine, de acasă, e cea mai importantă”.

 

citește și...