Iulia Vântur, despre plecarea în India. ”Nimeni nu mă știa. Nu a fost ușor”

20.06.2021, 17:01
Iulia Vântur, despre plecarea în India. ”Nimeni nu mă știa. Nu a fost ușor”
Iulia Vântur, despre plecarea în India. ”Nimeni nu mă știa. Nu a fost ușor”

Iulia Vântur și-a amintit de momentul în care a luat decizia de a se muta în India.

Iulia Vântur este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din țara noastră, care de-a lungul anilor a prezentat mai multe emisiuni de succes. Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În ceea ce privește cariera sa din India, Iulia Vântur și-a încercat norocul ca actriță și cântăreață. Înainte de a începe relația cu Salman Khan, Iulia Vântur a format un cuplu cu binecunoscutul muzician Marius Moga.

La podcastul lui Mihai Morar, Iulia Vântur a vorbit despre momentul în care a decis să plece în India.


Iulia Vântur, despre plecarea în India. ”Habar n-aveau cine e fata asta”

Iulia Vântur a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor să renunțe la România pentru a pleca în India.

”Să-ți lasi oamenii dragi si tot universul tau in care erai regina. Eu imi faceam programul, eu luam deciziile pentru mine fara sa afectez pe altcineva, ma refer la familia mea…Acolo dintr-odată, in India, a trebuit sa ma adaptez la o lume, care nu era a mea, o lume in care nimeni nu ma stia, habar n-aveau cine e fata asta… a venit in India… si n-a fost usor. A fost o calatorie care m-a dus intr-un loc in care-mi doream, dar nu credeam ca pot sa ajung. Cel putin nu in felul in care am ajuns”, a declarat Iulia Vântur, potrivit wowbiz.ro.

”Se intampla un lucru atunci cand e momentul potrivit, nu mai devreme, nu mai tarziu. Momentul perfect pentru mine a fost in 2011, atunci am fost pentru prima data in India, dar a fost asa o vacanta, nu mi-am planuit-o eu. Viata m-a dus acolo. In momentul in care am plecat din aeroport din Mumbai, imi venea sa plang ca plecam de acolo. Mi-am promis ca o sa ma intorc acolo”, a adăugat vedeta.

citește și...