Iulia Vântur dă detalii despre Salman Khan. ”Nu mereu înțeles”

22.08.2022, 17:15
Iulia Vântur dă detalii despre Salman Khan. ”Nu mereu înțeles”
Iulia Vântur dă detalii despre Salman Khan

Vedeta de televiziune Iulia Vântur, în vârstă de 42 de ani, a dat detalii despre iubitul ei, starul bollywoodian Salman Khan, în vârstă de 56 de ani. Aceasta a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre celebrul actor indian. ”Are un umor special, nu mereu înțeles”, a declarat Iulia Vânturr despre Salman Khan.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă.

Despre Salman Khan a făcit Iulia Vântur dezvăluiri în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”Are un umor special, nu mereu înțeles”, a spus vedeta despre starul bollywoodian, printre altele.

Iulia Vântur dă detalii despre Salman Khan. ”Duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali”

”În documentarul despre el, o întrebare importantă a fost: „De ce el, de ce e atât de iubit de public, ce are special?”. Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul care are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre. De asta i se spune „bhai” adică „frate” (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu „după vorbă, după port”, însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali”, a mai spus Iulia Vântur despre Salman Khan.

Întrebată care a fost cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la Salman Khan, Iulia Vântur a răspuns: ”Nu renunța la tine! Muncește în fiecare zi și devii mai bun! Și… împărtășește ce ai cu cei din jur, nimic nu îți aparține!”.

 

citește și...