Iulia Albu sare din nou la gâtul fostului soț! Ce acuzații grave îi aduce: ‘Ne rugăm de el să își viziteze copilul’

11.05.2020, 12:20
Iulia Albu sare din nou la gâtul fostului soț! Ce acuzații grave îi aduce: 'Ne rugăm de el să își viziteze copilul'

Războiul dintre Iulia Albu și fostul ei soț, Mihai Albu, este departe de a se încheia! Scânteia s-a reaprins după ce designerul de pantofi și-a acuzat fosta soție că nu îl lasă să își vadă fetița pe care o au împreună, Mikaela.

Iulia Albu sare din nou la gâtul fostului soț! Ce acuzații grave îi aduce

Pe de altă parte, Iulia Albu se apără și spune că fostul ei partener nu își vizitează copilul și se roagă de el să o facă. Pe pagina ei de Instagram, vedeta a răbufnit la adresa tatălui fiicei sale.

‘Nu mai lua ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit. Efectiv ne rugăm de el să își viziteze copilul iar el refuză spunând că ne batem joc de el și că el nu are timp. El ar vrea sa o vadă doar la el acasă unde sta câte 8 ore pe tabletă și practic nu îl deranjează. În această perioadă o poate vedea strict în fața blocului unde se pot juca și 3 ore, dar na, asta presupune un efort pentru el, din câte ințeleg’, a scris Iulia Albu.

Iulia și Mihai Albu au divorțat în urmă cu mai bine de șapte ani, dar continuă să își arunce vorbe grele. Mihai Albu povestea cum s-a degradat relația cu fosta lui soție pe vremea în care mai formau o familie.

‘Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil. Lucrurile se văd altfel dintr-o parte.

Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e… Ceea ce s-a întamplat cu găina e una, dar e vorba de găină în timpul căsniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam’, declara acesta la Pro Tv.

citește și...