Gestul făcut de Iulia Albu pentru fostul său soț. ”Poate că a fost impresionată de mesajul meu disperat de pe Facebook”

10.05.2020, 15:27
Gestul făcut de Iulia Albu pentru fostul său soț. ”Poate că a fost impresionată de mesajul meu disperat de pe Facebook”
Gestul făcut de Iulia Albu pentru fostul său soț. ”Ppoate că a fost impresionată de mesajul meu disperat de pe Facebook”

Fashion-editorul Iulia Albu a făcut un gest neașteptat pentru fostul său soț, designerul de pantofi Mihai Albu.

Ieri, Mihai Albu s-a plâns în mediul online că nu a mai văzut-o pe fetița sa și a Iuliei Albu, Mikaela, de 62 de zile.


Astăzi, Iulia l-a invitat să o vadă pe micuță, în fața blocului ei. Mihai Albu a făcut declarații despre emoționanta întâlnire cu fiica sa pentru click.ro.

”Iulia m-a sunat astăzi să vin să o văd pe Mikaela, poate că a fost impresionată de mesajul meu disperat de pe Facebook. Sunt un tată care își iubește enorm copilul. Am stat o oră și jumătate cu ea, în fața blocului Iuliei, am avut mască de protecție, ne-am simțit tare bine amândoi.

I-am dus bombonele și biscuiței. Aș fi vrut să o văd mai des, măcar video, pe Internet, să-mi alin dorul, să o încurajez să treacă peste această perioadă de izolare. Mi-a prins bine întânirea, zâmbesc din nou!”, a spus Mihai Albu pentru sursa mai sus-menționată.

După întâlnirea cu fiica sa, Mihai Albu a transmis și un mesaj pe contul său de socializare.

”Astăzi, în a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o oră și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper că de acum înainte să reintre programul nostru în normal!

Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum că am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata în fața blocului oricând aș fi vrut etc).

Nimic nu conteaza atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța că vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me! ??????”, a spus el.

citește și...