Iulia Albu împlinește 39 de ani. ”Îmi voi strânge în brațe copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat”

28.07.2020, 13:30
Iulia Albu împlinește 39 de ani. ”Îmi voi strânge în brațe copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat”
Iulia Albu împlinește 39 de ani. ”Îmi voi strânge în brațe copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat”

Iulia Albu își aniversează marți, 28 iulie 2020, ziua de naștere. Vedeta împlinește 39 de ani.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Iulia Albu a transmis un mesaj pe contul său de socializare. A scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre ea și a afirmat că în zi aniversară vrea să-ții țină în brațe copilul și pe bărbatul pe care, susține ea, îl iubește cu adevărat.

”Astăzi este ziua mea. Până la această vârsta pot spune că am învățat câteva lucruri.
1. Plantele vii cu siguranță nu sunt specialitatea mea. Dovadă clară, pinul uscat din spatele meu. Îl țin, încă, pentru că din același pământ a răsărit o buruiană cu superbe flori roz de care m-am îndrăgostit iremediabil.
2. Nimeni nu îți poate dicta ce decizii să iei. Cu toate acestea, sunt momente când este bine să asculți sfaturile părinților tăi.
3. ESTE ÎNTOTDEAUNA Ok să fii TU. Chiar dacă ai soarele în ochi și nu vei face cele mai reușite fotografii.
4. Viața fără puțină dramă devine o comedie proastă. Și mie nu mi-au plăcut niciodată comediile proaste.
5. Broccoli-ul nu este leguma mea.

Astăzi vreau doar să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți aproape.  De mâine, pregătiți-vă de spam cu fotografii cocoțată pe tocuri, cu coroane, pene, găini și curci.
Astăzi sunt I, și voi merge desculță prin iarbă, voi dansa sub vie, voi bea vin din căni de lut și îmi voi strânge în brațe copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat în afară de tatăl meu.
Și vă sugerez să încercați și voi același lucru. Viața nu este pentru a fi trăită doar pe social media”, a spus Iulia Albu.

Are planuri de măritiș

Fashion-editorul Iulia Albu a fost căsătorită cu designeul de încălțăminte Mihai Albu, împreună cu care are o fetiță, Mikaela. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Vedeta a mărturisit, recent, că are planuri de măritiș.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici… nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat fashion-editorul.

 

citește și...