Iulia Albu, critici la adresa Larisei Drăgulescu. ”Când spuneam că se poate mult mai rău la asta mă refeream”

19.05.2021, 15:00
Iulia Albu, critici la adresa Larisei Drăgulescu. ”Când spuneam că se poate mult mai rău la asta mă refeream”
Iulia Albu, critici la adresa Larisei Drăgulescu. ”Când spuneam că se poate mult mai rău la asta mă refeream”

Iulia Albu a comentat cele mai recente fotografii postate de Larisa Drăgulescu în mediul online.

În cadrul rubricii ”Marțea Neagră cu Iulia Albu”, din cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, fashion-editorul a vorbit despre vedetele care pozează în lanul cu rapiță. Printre acestea s-a aflat și Larisa Drăgulescu. Pe rețelele de socializare, Larisa Drăgulescu a publicat mai multe imagini în care apare în rapiță, îmbrăcată în câteva ținute foarte sexy.

”Când spuneam că se poate mult mai rău la asta mă refeream. Nu înțeleg de ce cineva ar vrea să se pozeze în rapiță în felul ăsta. Decât dacă promovează un sector al economiei mai puțin apreciat sau validat în momentul de față în România sau cel puțin din ce știu eu… Tu crezi că ar vrea cineva să rapițească așa ceva în contextul acesta? Niciodată nu comentez felul în care arată oamenii, ci doar felul în care sunt îmbrăcați… Poată s-a dus să culeagă rapița, nu trebuie să fim răutăcioși până la urmă”, a spus Iulia Albu.

Larisa Drăgulescu s-a căsătorit a doua oară

În luna aprilie a acestui an, Larisa Drăgulescu, prima soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, s-a căsătorit pentru a doua oară. Aceasta a făcut declarații după nunta cu alesul inimii sale, Bogdan. Larisa Drăgulescu a dezvăluit, la Antena Stars, că nu a luat numele de familie al actualului ei soț, acesta fiind cel care și-a schimbat numele de familie.

”Numele nu mi l-am schimbat. El și-a schimbat numele de familie. Acum îl cheamă Drăgulescu Bogdan Marian. L-am convins, i-am spus că eu deja vin cu doi copii, ne numim deja Drăgulescu și el dacă vrea să facă parte din familia noastră trebuie să se numească Drăgulescu. Copiii sunt foarte fericiți, mai ales fetița”, a spus Larisa Drăgulescu.

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona.

citește și...