Iulia Albu, atac la Maria Constantin. „Pielea rotisată de-a dreptul”

24.07.2022, 16:34
Iulia Albu, atac la Maria Constantin. „Pielea rotisată de-a dreptul”
Cât cântărește și ce înălțime are Iulia Albu. Cum se menține vedeta în formă

Iulia Albu a criticat-o dur pe Maria Constantin si nu a ezitat să își spună părerea despre cântăreață. ”Nu contează că am vândut la tarabă, că am cântat, nu contează ce am făcut, dar mi-am câștigat singură existența”

Maria Constantin a fost luată în vizor de stilista, în cadrul emisiunii „Poliția modei”. Blondina a fost comparată cu o picoliță. Stilista consideră ca vedeta exagereaa cu bronzul.

Se pare că nu doar bronzul exagerat al artistei o deranjează pe stilista, ci și hainele alese de aceasta. Fosta soție a lui Mihai Albu spune că blondina ”are ceva de picoliță”.

„Pielea rotisată de-a dreptul”

„Are ceva de picoliță. Adică o văd la mese. Topul acela e ceva ce ar fi purtat Britney Spears acum 20 de ani. (…) Cerceii aceia lungi și degeaba, pielea rotisată de-a dreptul …. Mersul la solar nu trebuie …. voi nu trebuie să vă duceți la solar să vă schimbați culoarea de tot. Trebuie să arătați la final puțin atinse de soare. (…) Se numește tanorexie, nu e cazul ei, dar în momentul în care nu te mai poți opri din solar se numete tanorexie.”, a afirmat Iulia Albu, la Poliția Modei.

 

” Nu contează că am vândut la tarabă, că am cântat, nu contează ce am făcut”

 

”Și ce?! E o rușine să muncești? Nu contează. Da, frate, mie îmi place să vând turtă dulce. Vând orice. E important să vând și șă nu stau să cer bani de la altcineva și că mi-am câștigat singură existența. Nu contează că am vândut la tarabă, că am cântat, nu contează ce am făcut, dar mi-am câștigat singură existența și nu am cerut nimănui. Nu îmi e rușine să muncesc. Și mâine pot să mă duc la Constituției și să-mi pun o tarabă acolo. Pot să dau și cu mătura și cu sapa.

Nu am căutat să-mi găsesc pe cineva și să aștept să-mi dea 100 de milioane ca să-mi cumpăr nu știu ce. Mie îmi place să muncesc și să-mi câștig banii cinstit. Din mesajele astea, majoritatea oamenilor sunt niște oameni frustrați care n-au ce face. Decât să-mi scrie mie mesaje, mai bine s-ar duce să-și găsească un job, să muncească, ceea ce fac și eu. (…) Sunt chiar mare șmecheră pentru că am vândut turtă dulce la târgul de Crăciun din Constituției, pentru că acolo nu intră oricine să vândă turtă dulce”, a spus Maria Constantin la Antena Stars.

 

citește și...