Iubitul Oanei Radu, condus astăzi pe ultimul drum! Mama sa, devastată de durere: „Ce-a avut cu tine?”

11.09.2019, 14:49
Iubitul Oanei Radu, condus astăzi pe ultimul drum! Mama sa, devastată de durere: „Ce-a avut cu tine?”
Iubitul Oanei Radu va fi înmormântat astăzi

Alin, iubitul artistei Oana Radu, este condus pe ultimul drum astăzi, la Craiova, orașul său natal. Atât solista, cât și familia lui sunt devastați de durere. 

După ce a fost incendiat de un vecin, iubitul Oanei s-a luptat pentru viața lui vreme de trei săptămâni, având arsuri foarte grave. Familia tânărului a hotărât ca funeraliile să aibă loc în Craiova, orașul său natal, și a dorit cât mai multă discreție la înmormântare, presa fiind rugată să nu ia parte la eveniment. 

Mama lui Alin, devastată de durere

Mama lui Alin este extrem de îndurerată, iar după ce au ajuns la cimitir a început să strige „Mumă, te-a omorit criminalul, mumă, ce rău i-ai facut, ce-a avut cu tine?”. 

Iubitul Oanei Radu și cel care i-a dat foc au fost vecini de bloc ani la rând. Agresorul avea probleme psihice și, deși spunea de mai multă vreme că va da foc blocului în care locuiește, părinții săi l-au scos din spital, pe proprie răspundere. 

„Sunt într-o situație disperată”

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat și a luat foc. În dimineața aceea s-au întâlnit și i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureștean? Dar el este un om pe care îl știi că este nebun și nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-au transferat la Craiova întâi și apoi cu un elicopter la București. Sunt într-o situație disperată. Știu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt”, declara Oana Radu în timp ce iubitul său era internat. 

Foto: Cancan

 

citește și...