Oana Radu, un nou apel disperat pentru salvarea iubitului său! ‘Ne rugăm ca organismul lui să reziste’

27.08.2019, 10:00

Oana Radu nu-și mai revine din șoc, după ce iubitul său a fost victima unui bărbat cu probleme psihice. De mai bine de 12 zile, acesta se zbate între viață și moarte pe un pat de spital, cu arsuri grave pe tot corpul.

Oana Radu, un nou apel disperat pentru salvarea iubitului său! ‘Ne rugăm ca organismul lui să reziste’

Alin a fost incendiat în scara blocului de un vecin. Acesta are arsuri pe 75% din suprafața corpului, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Oana Radu a făcut un nou apel disperat pe pagina oficială de Facebook, în care a scris că iubitul ei are în continuare nevoie de sânge.

Este a 12-a zi de chin pentru mine, de când m-am trezit într-o situaţie odioasă, de când m-am trezit într-o situaţie groaznică, situaţie pe care n-o doresc absolut nimănui şi sper să nu fie nimeni nevoit să treacă prin aşa ceva. Nici măcar cei mai mari duşmani ai voștri sau ai noştri. Sunt într-o situaţie oribilă şi chiar nu am avut chef să vorbesc, să scriu, să fac absolut nimic. Ştiţi foarte bine v-am spus că situaţia lui este una foarte gravă.

Se află, efectiv, între viaţă şi moarte, se află la spitalul Floreasca. Şi v-am spus, încă de pe atunci, că avem nevoie de sânge şi de rugăciunile voastre. Asta ar fi mai mult decât ne-am putea dori. O să vă mulţumim toată viaţa noastră, avem nevoie de sânge, dacă puteţi dona în continuare, chiar avem. Şi ne rugăm ca organismul lui să reziste. Tot ceea ce facem este să ne rugăm pentru el. Şi vă rog să o faceţi şi voi, dar vă rog, avem nevoie de sânge. Oriunde vă aflaţi puteţi să o faceţi! În rest, o să începem grefarea, dacă zic bine, undeva mâine dacă o să avem suficient sânge, a scris artista.

 

citește și...