Iubita lui Victor Slav are un trecut pe care vrea să îl dea uitării. Blondina ar fi făcut videochat

16.12.2021, 14:10

Victor Slav se iubește de câțiva ani cu Selina, o blondă care nu a ieșit în lumina reflectorelor de când se iubește cu fostul prezentator. Tocmai de aceea, Victor Slav a afirmat că blondina nu iese  la evenimentele publică pentru că e o persoană discretă. Însa, potrivit celor mai recente dezvăluiri, iubita lui Victor Slav are un trecut pe care vrea să îl dea uitării.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a început o  relație alături de blondă focoasă, în urmă cu doi ani. Cei doi s-au mutat împreună de ceva vreme, iar recent dezvăluia că își dorește să devină tată alături de aceasta.

”Sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi publicului larg”, declara Victor Slav, în urmă cu ceva timp, pentru click.ro

Selina a făcut videochat

Fostul prezentator a preferat să își țină relația departe de ochii curioșilor, unul dintre motivele care ar fi putut să îl determine să ia o astfel de decizie ar fi fost experiența negativă din trecut. Însă, se pare că cei care au reușit să o cunoască mai bine pe Selina, iubita lui Victor, au o varianta cu totul diferită.

Potrivit cancan.ro, Selina, pe numele ei real Elena Lupu, ar fi ales o cale mai ușoară pentru a câștiga bani, sub o altă identitate. Mai mult, tânăra ar fi păcălit mai mulți bărbați că are nevoie de bani, justificând că are probleme de sănătate. . Totul s-ar fi întâmplat în anul 2013, când Selina era angajată la unul dintre cele mai cunoscute studiouri de videochat din București, unde activa sub diferite nume. Iubita lui Slav nu își dorește să apară în spațiul public, pentru ca bărbațîi pe care i-a înșelat să nu ii dea de urmă.

Foto: Cancan.ro

 

 

Victor Slav, primele declarații despre căsătoria cu Selina

Victor Slav a dezvăluit recent că vrea să își întemeieze o familie cu Selina.

“Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată, niciodată. Nu am exclus acest lucru. Nu putem știi ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul.Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta”, a dezvăluit Victor Slav într-un interviu pentru cel mai nou număr al revistei VIVA.

citește și...