Iubita lui Tzancă Uraganu este însărcinată! Alina Marymar îl face tătic pentru a treia oară

28.06.2022, 23:13
Iubita lui Tzancă Uraganu este însărcinată! Alina Marymar îl face tătic pentru a treia oară
Iubita lui Tzancă Uraganu este însărcinată! Alina Marymar îl face tătic pentru a treia oară

Tzancă Uraganu nu-și mai încape în piele de fericire! Actuala lui iubită, Alina Marymar, este însărcinată pentru prima dată. Celebrul manelist a făcut primele declarații în acest sens. 

Iubita lui Tzancă Uraganu este gravidă!

Manelistul Tzancă Uraganu va fi iar tătic! Actuala lui parteneră, Alina Marymar, este gravidă pentru prima dată. Sexoasa brunetă îi va dărui al treilea copil. Celebrul artist mai are doi copii, pe Anaysa şi Andreas, din mariajul cu Lambada. Tzancă Uraganu a vorbit deschis despre sarcina Alinei Marymar, mărturisind că este foarte fericit.

„Este însărcinată și eu îmi asum și asta este, asta este viața, sunt bărbat și Dumnezeu mi-a dat copiii ăștia și următorul pe care o să-l am cu Marymar… Este însărcinată și vă dau și vestea. Chiar este un alt motiv de bucurie, eu sunt un om care știe să țină copiii aproape și să aibă parte de tată.”, a declarat Tzancă Uraganu, la Antena Stars.

În urmă cu patru luni, Tzancă Uraganu a devenit tătic pentru a doua oară, după ce Lambada a născut și un băiețel. Între timp cei doi s-au despărțit cu scandal.

„Nu vreau să discut acest subiect. Este vorba de viața mea personală. Sunt bine din toate punctele de vedere. O sa mai discutăm în următoarele luni. Îmi doresc să am băiat, cât mai mulți. O să revin cu detalii când o să am”, a declarat Tzancă Uraganu, în urmă cu câteva luni.

foto: instagram

Manelistul nu s-a despărțit legal de Mădălina Miu

Deși au decis să pună punct relații în urmă cu mai bine de un an și jumătate, Tzancă Uraganu este căsătorit încă, în acte, cu Mădălina Miu. Manelistul a recunoscut că fosta lui iubită vrea bani de la el pentru a divorța.

„Divorțul pe care îl depusese unde era? Dacă ai depus divorț de ce mă cauți când eu sunt altă femeie? Nu mă interesează la ce spera, pentru mine nu mai există acest capitol din niciun punct de vedere și îmi doresc foarte mult acest divorț. Am fost în luna mai și am programat la notariat să putem să obținem acest divorț.

Din câte am înțeles este nevoie de două semnături. Una acum și una peste o lună. Pe 20 iunie eram așteptați amândoi. În luna mai, la prima semnătură, a zis vrea 20 de mii, am crezut că e o glumă. Iar cu o zi înainte de a doua semnătură a zis că vrea 100 de mii de euro că altfel nu se prezintă nicăieri”, a spus Tzancă Uraganu, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

citește și...