Primul interviu al lui Liviu Dragnea după 13 luni de pușcărie. ”„Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”

26.06.2020, 09:28
Primul interviu al lui Liviu Dragnea după 13 luni de pușcărie. ”„Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”
Primul interviu al lui Liviu Dragnea după 13 luni de pușcărie. ”„Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”

Liviu Dragnea a acordat un interviu postului tv Realitatea Plus, interviu realizat de fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu.

Este primul interviu pe care fostul lider al PSD l-a acordat după 13 luni de pușcărie. Liviu Dragnea se va prezenta vineri la DNA pentru a fi audiat în dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea se află la penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte în prezent condamnarea de 3 ani şi jumătate primită în dosarul angajărilor fictive de la DGAPSC Teleorman.

În cadrul interviului, Liviu Dragnea a afirmat că este bine la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic.

„Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”, a spus fostul pereședinte al PSD.

„Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a adăugat el.

”Să nu uităm unde sunt. Cine zâmbeşte aici, zâmbeşte amar. Dar asta nu înseamnă că m-au doborât, nu m-au îngenuncheat. De un an eu n-am avut voie să vorbesc cu presa”, a mai comentat Liviu Dragnea.

Nemulțumit că afacerile iubitei sale au devenit subiect de presă


În același interviu, Liviu Dragnea s-a declarat nemulțumit că afacerile iubitei sale, Irina Tănase, au devenit subiect de presă.

”Văd că e un interes deosebit și pentru dvs., și Irina am văzut că ea a fost subiect de presă…”, a spus realizatoarea interviului.

Liviu Dragnea a comentat:

”Da, am văzut și eu, acum și chestia asta cu Irina, nu e persoana publică. N-are nici o obligație să dea informatii, e ca și cum ar veni la tine să te întrebe doi inși, dar ce face doamna aici, de unde, cum ce… Nu știu.. o sa spună și ea la un moment dat. Cred că trebuie să faceți o discuție, dar eu cred că disperarea e destul de mare dacă a ajuns să se ia de nimic, că părinții ei au avut un apartament pe care l-au vândut”.

Liviu Dragnea a afirmat că se așteaptă ca numele său să fie folosit în campajnia electorală.

”Sigur că o să fiu folosit, clar. E străvezie strategia, e limpede. Nu s-a mai operat demult în acest dosar. Eu chiar i-am spus Irinei că în această vară vor ieși pe piață cu ceva, eventual cu Teldrum, pentru ca nu au ce sa spună”, a mai spus fostul lider al PSD.

Administrația Penitenciarelor face control la Rahova, după interviul lui Liviu Dragnea

Administrația Națională a Penitenciarelor a demarat un control la Penitenciarul Rahova, pentru a vedea în ce condiții a dat Liviu Dragnea interviul respectiv.

„În contextul dezbaterilor publice care vizează modalitatea de acordare a unei comunicări online la nivelul unei unități penitenciare subordonate, Administrația Națională a Penitenciarelor a solicitat administrației locului de deținere documentarul în baza căruia a fost aprobată exercitarea dreptului. Demersul vizează verificarea aspectelor de legalitate, prin raportare la prevederile actelor normative care reglementează acordarea dreptului la comunicări online”, se arată într-un comunicat al ANP.

citește și...