Iubita lui Culiță Sterp, prima apariție la tv! A recunoscut că este însărcinată

20.01.2021, 16:34
Iubita lui Culiță Sterp, prima apariție la tv! A recunoscut că este însărcinată
Iubita lui Culiță Sterp, prima apariție la tv! A recunoscut că este însărcinată

Daniela Iliescu, iubita artistului Culiță Sterp, a apărut pentru prima dată la tv, după ce concurentul de la ‘Survivor România 2021’ a dezvăluit că vor deveni părinți. 

Culiță Sterp nu-și mai încape în piele de fericire, după ce iubita lui l-a anunțat că este însărcinată. Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua și Daniela Iliescu urmează să devină părinți pentru prima oară anul acesta.

Tânăra este gravidă în al doilea trimestru. Recent, ea a avut o intervenție telefonică la emisiunea ‘Teo Show’ și a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația cu Culiță Sterp și relația lor. În prezent, Culiță Sterp este plecat la ‘Survivor România’.

Culiță Sterp va deveni tată pentru prima dată

Deși nu îl are alături pe iubitul său, Daniela Iliescu a mărturisit că sarcina decurge perfect. Ea nu a dezvăluit ce sex va avea bebelușul.

‘Mă simt foarte bine! Chiar mă simt foarte bine și, chiar dacă Culiță este plecat, îmi este bine! Cu sarcina mai ales, mă bucur că totul merge bine. Am fost săptămâna trecută la control și pare că totul este în regulă’, a dezvăluit Daniela Iliescu, la Kanal D.

Culiță Sterp și Daniela se iubesc de aproape un an, după ce solistul s-a despărțit definitiv de Carmen de la Sălciua.

‘E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați. Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor’, au mărturisit apropiații lui Culiță Sterp pentru Wowbiz.

citește și...