Culiță Sterp va deveni tată pentru prima dată! Iubita lui este însărcinată în 4 luni. Prima imagine cu viitoarea mămică

27.12.2020, 18:13
Culiță Sterp va deveni tată pentru prima dată! Iubita lui este însărcinată în 4 luni. Prima imagine cu viitoarea mămică
Culiță Sterp va deveni tată pentru prima dată! Iubita lui este însărcinată în 4 luni. Prima imagine cu viitoare mămică

Bucurie mare pentru Culiță Sterp la final de an! Solistul urmează să devină tată pentru prima dată. Iubita lui, Daniela Iliescu, este însărcinată în patru luni.

Cântărețul se pregătește pentru venirea pe lume a primului său copil. Deși va pleca în curând la emisiunea Survivor România, Daniela va avea ajutoare atâta vreme cât el lipsește de acasă.

Culiță Sterp și Daniela se iubesc de aproape un an, după ce solistul s-a despărțit definitiv de Carmen de la Sălciua.

Iubita lui Culiță Sterp este gravidă

‘E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați. Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor’, au mărturisit apropiații lui Culiță Sterp pentru Wowbiz.

În ziua de Crăciun, iubita lui Culiță Sterp a publicat pe Instagram o imagine cu ea și solistul lângă bradul împodobit. În imaginea respectivă se putea observa burtica de gravidă a tinerei. Până acum, cei doi nu au confirmat în mod oficial faptul că vor deveni părinți peste doar câteva luni.

Culiță Sterp a fost însurat cu Carmen de la Sălciua

În vara lui 2018, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp anunțau că drumurile lor se despart. Deși inițial au spus că au divorțat încă din atunci, cei doi au stat căsătoriți până în aprilie 2019, artistul fiind cel care a ales să își protejeze soția și să nu ofere toate detaliile despre separare.

Carmen de la Sălciua a fost extrem de supărată pe iubitul său și a luat decizia de a se desparte de acesta, după ce solista a ajuns la Urgențe în luna februarie a acestui an.

‘În timp ce se îndrepta spre eveniment, avea de cântat într-un club din Budureasca, în Bihor, Carmen de la Sălciua a suferit o serioasă cădere de calciu și s-a oprit la spitalul de urgență din Brad. Doctorii de gardă i-au administrat calciu și calmante și au ținut-o până la 4 dimineața internată. Au trimis-o acasă, dar situația ei nu e prea ușoară, chiar credem că e gravă. Oricum, când a ajuns la spital, era în stare gravă’, a declarat o amică de-a lui Carmen pentru Wowbiz.

citește și...