Iubita fotbalistului Cristian Manea a născut o fetiță! Ce probleme a întâmpinat Irina Deaconescu la naștere

19.10.2020, 14:28
Iubita fotbalistului Cristian Manea a născut o fetiță! Ce probleme a întâmpinat Irina Deaconescu la naștere
Iubita fotbalistului Cristian Manea a născut o fetiță! Ce probleme a întâmpinat Irina Deaconescu la naștere

Iubita fotbalistului de la CFR Cluj, Cristian Manea, a născut o fetiță! Irina Deaconescu a devenit mamă pentru prima dată. Tânăra a născut la o clinică privată, din Cluj, un bebeluș perfect sănătos.

Iubita fotbalistului Cristian Manea a născut o fetiță

Irina Deaconescu a născut prin cezariană, iar micuța va purta numele Victoria! Pe rețelele de socializare, celebra vloggeriță a publicat primele imagini cu bebelușa, dar a și povestit ce probleme a întâmpinat imediat după ce a născut. Iubita fotbalistului a vrut să își facă duș singură, dar a fost la un pas de leșin.

Am vrut să fac pe smechera și era să leșin… Eu abia astăzi m-am ridicat din pat și am mers cât am putut eu pe aici. M-am dus să fac și eu un duș, chinul de pe lume că am zis că n-am nevoie de ajutor că fac singură totul și când am venit să-mi pun pijamaua era să leșin, efectiv nu ajungeam la butonul de panică!’, a scris ea, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Hello Internet! It’s me Victoria ?

O postare distribuită de Irina Deaconescu (@irinassw) pe

De ce și-a ținut sarcina ascunsă

Irina Deaconescu are doar 22 de ani și a devenit mamă pentru prima dată! Iubita fotbalistului a detaliat cum a aflat că este însărcinată și de ce a preferat să ascundă că va deveni mamă.

Irina Deaconescu a povestit, într-un video pe canalul său de YouTube, că unele persoanele din anturajul ei a dezvăluit că va avea un copil. Ea a precizat că iubitul ei a primit cu bucurie vestea că va deveni tătic.

‘M-ar fi afectat dacă în perioada în care eram sensibilă dacă îmi zicea cineva de rău. Am vrut ca oamenii să stea departe de mine când eu luat totul personal, oricum ținea totul de mine și de Cristi. Evident că s-a aflat mai departe, pentru că cineva nu și-a ținut gura și a spus mai departe, cu toate că am rugat toate persoanele care știau să nu vorbească despre asta și să mă lase pe mine să anunț’, mărturisea Irina Deaconescu, în urmă cu patru luni.

citește și...