Irisha, despre experiența pe care a trăit-o la ”Survivor România”. ”Au încercat să scoată multe lucruri în evidență ca să nu plac publicului”

11.05.2021, 10:12
Irisha, despre experiența pe care a trăit-o la ”Survivor România”. ”Au încercat să scoată multe lucruri în evidență ca să nu plac publicului”
Irisha, despre experiența pe care a trăit-o la ”Survivor România”. ”Au încercat să scoată multe lucruri în evidență ca să nu plac publicului”

Irisha a vorbit despre experiența pe care a trăit-o la show-ul ”Survivor România” și despre foștii săi colegi de echipă.

Irisha din echipa Faimoșilor de la ”Survivor Româniaa fost eliminată din competiție în urma consiliului care a avut loc duminică, 9 mai 2021.

Irisha a intrat în direct la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut declarații despre cum a fost pentru ea experiența ”Survivor România” și despre foștii ei colegi din echipa Faimoșilor.

Irisha, despre experiența pe care a trăit-o la ”Survivor România”. ”Au vrut să scape de mine pentru că eram cu real pericol pentru ei”

Irisha a afirmat că îi pare rău că a părăsit competiția. De asemenea, aceasta a afirmat că băieții din ecghipa Faimoșilor au pus la cale o strategie pentru a scăpa de ea pentru că o considerau un pericol.

“Îmi pare rău că am plecat, simțeam că mai am multe de demonstrat, cel puțin pe traseu. Mă descurcam din ce în ce mai bine, aduceam puncte și nu m-aș fi gândit că pot să ies atât de repede. Nu e frumsos ă numeri punctele, cum spuneau colegii, dar e corect. Asta trebuie să facem in competiție, să aducem puncte. Am fost nominalizată pentru că eu nu împărțeam mâncarea, pentru că era singura mâncare la care aveam acces. Eram mai pentru mine, mâncam singură, nu împărțeam. Apoi le-am înțeles și strategia băieților și au vrut să scape de mine pentru că eram cu real pericol pentru ei. Raluca împărțea mâncarea, cred că era un mod de a nu fi votată. Au fost două săptămâni în care nu a adus puncte aproape deloc, dar a compensat cu mâncarea pentru a se apropia de băieți. Strategia mea era să mănânc pentru a avea energie”, a declarat Iriha, citată de kanald.ro.

”S-a rupt totul de când eu am luat apărarea Elenei și am luat-o în brațe. Cu situația asta au emaptizat și Ștefan și Culiță și de aici a pornit ruptura. Am fost făcută proastă, că nu prind semnal, tot felul de glumițe, bully-ing de dimineață până seară, cu dorința de a induce publicului că sunt aeriană, că trăiesc într-o lume paralelă. În momentul în care am ajuns în junglă, duceam aceeași viață, dormeam pe jos,mâncam la fel ca ei. Eu când intram pe traseu îmi făceam treaba, nu trebuie să se țină cont de un background sau de o vacanță. Eu muncesc ca să îmi permit viața pe care mi-o permit. Nu am avut o viață opulentă, părinții mei sunt profesori, am trăit ca toată lumea. Ei au încercat să scoată multe lucruri în evidență ca să nu plac publicului”, a mai spus fosta concurentă de la ”Survivor România”.

citește și...