Irisha a spus cine are șanse să câștige ”Survivor România”. ”Eu pe ăștia îi văd finaliști”

13.05.2021, 12:46
Irisha a spus cine are șanse să câștige ”Survivor România”. ”Eu pe ăștia îi văd finaliști”
Irisha a spus cine are șanse să câștige ”Survivor România”. ”Eu pe ăștia îi văd finaliști”

Irisha a explicat pe cine dintre concurenții de la ”Survivor România îi vede ajungând în finala competiției.

Irisha din echipa Faimoșilor de la ”Survivor Româniaa fost eliminată din competiție în urma consiliului care a avut loc duminică, 9 mai 2021. Irisha a revenit în România din Republica Dominicană și a făcut câteva declarații despre experiența sa la concurs, dar a și spus pe cine dintre concuerenți îi vede ajungând în finală.

”Puțin dificil și complex este Zanni. Are mintea ascuțită, i-am zis de la început. În momentul în care am vorbit o zi, două, trei i-am zis: ”Zanni, vezi că ai mintea foarte ascuțită”. Și s-au adeverit spusele mele. Văd mai mulți câștigători, văd și pe cineva de la războinici, pentru că sunt mulți foarte buni pe traseu. Câștigătorul trebuie să aibă un pachet. Din echipa noastră cred că e Culiță, Elena, Zanni și de la războinici Marius și poate Andrei. Eu pe ăștia îi văd finaliști, chiar abia aștept să vină finala, să văd dacă am dreptate”, a declarat Irisha, citată de wowbiz.ro.

Cum a fost experiența ”Survivor România” pentru Irisha. ”De acasă se vede mai ușor”

Irisha a povestit și cum a fost pentru ea participarea la ”Survivor România”.

”Greu. De acasă se vede mai ușor. În momentul în care am plecat am zis că dacă-i așa cum se vede la televizor sigur o să fie nu neapărat ușor, dar mediocru ca si tot… când am ajuns acolo, mi-am dat seama că traseele sunt de 10 ori mai grele, că trebuie să depui mult mai mult efort fizic decât se vede la televizor. Pe eliminarea mea nu pot să dau vina pe cineva în persoană, dar a fost o strategie categoric, drept urmare s-a votat… am fost propusă spre eliminare și am ieșit. Nu vreau să învinuiesc pe nimeni, eu am dat tot ce-am putut, s-a văzut pe trasee…dar dacă săptămâna asta sau cea care urmează, fetele nu vor aduce puncte, o să taxez băieții care m-au votat”, a spus ea.

”Mi s-a părut complicat… căldura aia toridă, sunt 33 de grade dar se simțeau ca 43.. noi trebuia să dăm randament, dar nu aveam energie pentru că nu mâncam. Tot pachetul mi s-a părut complicat, dar pe altă parte, cea mai tare experiență din viața mea”, a încheiat fosta concurentă de la sh-wul difuzat de Kanal D.

citește și...