Irinel Columbeanu riscă să fie evacuat, după ce nu și-a mai plătit chiria timp de 6 luni! Afaceristul a ajuns la fundul sacului

12.03.2020, 15:58
Irinel Columbeanu riscă să fie evacuat, după ce nu și-a mai plătit chiria timp de 6 luni! Afaceristul a ajuns la fundul sacului
Irinel Columbeanu riscă să fie evacuat, după ce nu și-a mai plătit chiria timp de 6 luni

De la miliardar la restanțier la chirie! Cam așa stau lucrurile în privința lui Irinel Columbeanu. Altă dată avea o avere de cel puțin 60 de milioane de euro și conducea un Bentley, acum a ajuns să stea într-un apartament închiriat.

Irinel Columbeanu riscă să fie evacuat, după ce nu și-a mai plătit chiria timp de 6 luni!

Fostul soț al Monicăi Gabor nu-și mai permitea să locuiască în vila de la Izvorani și s-a mutat într-un apartament cu iubita tinerică.

Se pare că Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului și se confruntă cu probleme financiare. În 2019, acesta a decis să își scoată la vânzare un Bentley în valoare de 240.000 de euro, dar pe care l-a dat pentru suma de 29.000.

Mai mult de atât, el s-a mutat din palatul de la Izvorani, în complexul Cosmopolis, și își face cumpărăturile la un supermarket din complex. Conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, Irinel Columbeanu riscă să fie evacuat din locuința închiriată, pentru că nu ar mai fi plătit chiria de 6 luni. Pentru apartamentul respectiv, afaceristul ar avea de plătit 400 de euro lunar.

‘Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate, nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea’, declara pentru Click! un vecin de-al lui Columbeanu.

Nici fiica lui Irinuca nu mai locuiește alături de el! Irinel Columbeanu a decis să o trimită la mama ei în America, deoarece nu-i mai poate asigura o școală de elită.

Pentru a mai face rost de bani, Irinel Columbeanu a acceptat să participe pentru o zi la ‘Asia Express’ și ar fi fost renumerat cu 20.000 de euro.

 

citește și...