Irinel Columbeanu, părăsit de iubita tinerică? Ce dezvăluiri au făcut prietenii despre relația lor

31.08.2020, 12:03
Irinel Columbeanu, părăsit de iubita tinerică? Ce dezvăluiri au făcut prietenii despre relația lor
Irinel Columbeanu, părăsit de iubita tinerică? Ce dezvăluiri au făcut prietenii depre relația lor

Omul de afaceri Irinel Columbeanu ar fi fost părăsit de iubita lui tinerică. Prietenii cuplului au făcut dezvăluiri despre relația lor.

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor, din mariajul acestora rezultând o fiică, Irina. După divorț, Monica Gabor s-a mutat în America,. unde trăiește o poveste de dragoste cu omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina s-a mutat cu mama sa peste Ocean, în timp ce Irinel Columbeanu a ajuns în faliment. În prezent, Irinel Columbeanu conduce o mașină de 5.000 de euro și locuiește cu chirie într-un apartament cu două camere.

De ceva vreme, Irinel Columbeanu avea o relație cu o tânără pe nume Oana Cojocaru, însă relația dintre cei doi se pare că nu este deloc una pe roze. Afacerstul ar fi fost părăsit de iubita mai tânără cu 40 de ani ca el. Cel puțin așa au declarat prietenii cuplului pentu redactia.ro.

“El iese foarte rar în oraș, iar când o face este tot timpul singur. Când este întrebat de Oana devine serios și spune că are treabă. Însă, este clar faptul că între ei s-a produs o ruptură, însă rămâne de văzut dacă este vorba despre o ceartă pasageră sau de o despărțire definitivă”, au declarat surse din anturajul lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a fost invitat la ”Asia Express”

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost invitat la emisiunea ”Asia Express”, unde a concurat, pentru o scurtă perioadă de timp, alături de echipa formată din Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț.

Irinel Columbeanu a avut parte de un incident mai puțin plăcut, care nu s-a văzut la TV. Alexandru Abagiu a povestit că omul de afaceri nu s-a simțit bine și că l-a găsit stând pe marginea patului, speriat.

”S-a trezit noaptea, nu putea să respire, a vrut să iasă afară și a constatat că eram încuiați. Nu se deschideau geamurile, ușa era încuiată, iar dimineața l-am găsit stând pe marginea patului. S-a speriat, nu a mai dormit,dar nu a vrut să ne trezească pe noi”, a povestit Alex Abagiu,

citește și...