Irinel Columbeanu duce dorul fiicei lui. Ce declarații emoționante a făcut acesta despre Irina

15.10.2020, 12:20
Irinel Columbeanu duce dorul fiicei lui. Ce declarații emoționante a făcut acesta despre Irina
Irinel Columbeanu duce dorul fiicei lui. Ce declarații emoționante a făcut acesta despre Irina

Irinel Columbeanu a acordat un interviu în care a vorbit despre fiica sa, Irina Columbeanu, dar și despre relația pe care o are în prezent cu Monica Gabor, fosta sa soție.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea ”Vorbește lumea, de la postul de televiziune pro TVF, Irinel Columbeanu a mărturisit că îi duce dorul fiicei sale, Irina Columbeanu, care de câțiva ani s-a mutat în America, alături de mama sa, Monica Gabor, care și-a găsit liniștea alături de omui de afaceri chinez Mr. Pink.

”Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală”, a declarat Irinel Columbeanu, citat de spynews.ro.

În ce relații a rămas Irinel Columbeanu cu fosta sa soție

Irinel Columbeanu a comentat și pe marginea relației pe care o are în prezent cu fosta sa soție, Monica Gabor. Acesta a mărturisit că vorbește cu aceasta doar despre fiica lor. De asemenea, afaceristul a afirmat că relația dintre el și fosta parteneră de viață este una bună.

”Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a dezvăluit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, falimentar

Irinel Columbeanu era pe vremuei, un obișnuit al evenimentelor mondene și al petrecerilor de fițe. Acesta se învârtea numai în cercuri selecte, iar fiecare apariție a sa era impresionată, acesta fiind mereu pus la patru ace.

Însă, după ce afacerile sale nu au mai mers și după ce a rămas fără vila de la Izvorani, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere dintr-un cartier de la marginea Bucureștiului și să conducă o mașină pe care și-a cumpărat-o la mâna a doua.

citește și...