Irina și Răzvan Fodor, dezvăluiri de la nunta lor. ”Noi știam, nu știa toată lumea”

16.02.2022, 13:59
Irina și Răzvan Fodor, dezvăluiri de la nunta lor. ”Noi știam, nu știa toată lumea”
Irina și Răzvan Fodor, dezvăluiri de la nunta lor. ”Noi știam, nu știa toată lumea”

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o familie fericită alături de fetița lor, Diana. La o emisune de televiziune de la Happy Channel, cei doi și-au amintit de nunta lor. ”La nuntă eram însărcinată în trei luni, noi știam, nu știa toată lumea”, a dezvăluit Irina Fodor.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 15 ani, iar de 12 ani sunt căsătoriți.

Într-un interviu pentru emisiunea ”CulTour”, de la Happy Channel, Irina și Răzvan Fodor au dat detalii despre cum a fost nunta lor. La eveniment au participat doar prieteni apropiați, alături de care mirii s-au distrat până dimineață. La acea vreme, Irina Fodor era însărcinată în trei luni, însă foarte puțină lume a știut despre sarcina vedetei.

Irina și Răzvan Fodor, dezvăluiri de la nunta lor. ”S-a terminat pe la 7 fără un sfert, ne-am întins mai mult decât credeam că o ne întindem”

”A fost foarte simplă nunta noastră, n-a fost o nuntă mare, am ales doar cei mai apropiați oameni și cei cu care știm că mergem în continuare în vacanțe, care ne sunt prieteni de suflet, care se bucurau sincer că sunt acolo lângă noi”, a declarat Irina Fodor, potrivit spynews.ro.

”Am avut muzică frumoasă, am avut locație frumoasă, a fost pe malul lacului, am dansat până dimineață, s-a terminat pe la 7 fără un sfert, ne-am întins mai mult decât credeam că o ne întindem. La nuntă eram însărcinată în trei luni, noi știam, nu știa toată lumea, dar noi știam, iar pentru noi a fost așa, știam secretul nostru”, a completat partenera de viață a lui Răzvan Fodor.

citește și...