Irina Rimes vorbește despre compromisuri. ”Mai fac uneori lucruri de care nu sunt mândră”

15.03.2021, 14:14
Irina Rimes vorbește despre compromisuri. ”Mai fac uneori lucruri de care nu sunt mândră”
Irina Rimes vorbește despre compromisuri. ”Mai fac uneori lucruri de care nu sunt mândră”

Cântăreața Irina Rimes a afirmat că uneori face lucruri de care nu este mândră.

Irina Rimes a acordat un interviu pentru publicația Formula AS, în care și-a deschis sufletul. Artista a fost întrebată dacă succesul cere și compromisuri.

”Depinde de artist, depinde ce vrea el să pro­moveze. Eu, de exemplu, mai fac uneori lucruri de care nu sunt mân­dră, dar n-o să le afişez pe Instagram. N-o să-ți spun nici ție ce anume, ca să nu fac din asta titlu de articol. Ha! Ha! Să ne limităm în a le numi… vicii. Nu mă ascund tot timpul, la fel cum nu mă afişez tot timpul. Nici nu sar oamenii pe mine când mă recunosc pe stradă… Nu sunt atât de cunoscută. Pot să-mi trăiesc viaţa liber şi fără glugă pe cap în mall, într-o instituţie publică sau pe stradă”, a declarat cântăreața.

Irina Rimes: ”Viaţa dinainte de a deveni cunoscută a fost un capitol frumos”

Irina Rimes a făcut declarații și despre perioada de dinainte de a cunoaște celebritatea.

”Unele articole de presă au spus de-a lungul timpului, complet neadevărat!, că am făcut foamea în România, până să răz­besc în muzică. Nişte informaţii scoa­se cu totul din context. Foame n-a fost niciodată. Nici sărăcie. Sărăcie înseamnă să nu ai siguranţa zilei de mâi­ne, or eu n-am dus-o niciodată atât de rău. Am părinţi care tră­iesc de­cent, şi când am venit în Bucureşti, a­veam unde să stau, nu plăteam chirie. Aveam chiar şi o ma­şină. Ce-i drept, un Re­nault Me­gane din 1997, dar mer­gea, ne ducea şi ne adu­cea. În schimb, da, a fost vor­ba despre răbdare, mun­că şi nopţi în studio”, a spus ea.

”A fost greu, aşa cum greu este şi să ai succes, şi mă refer aici la ges­tionarea lui: cine crede că succesul înseamnă să scapi de­finitiv de griji greşeşte amarnic. Dacă trag o linie, îmi dau seama că nici nu ar fi drept să folosesc cuvântul „greu”, având în vedere că şi atunci, ca şi acum, fac ceea ce iubesc: muzică. Viaţa dinainte de a deveni cunoscută a fost un capitol frumos, pe care l-am trăit cu plăcere şi mă bucur că am tre­cut prin el. Nu pentru că m-a în­văţat ceva ci, pur şi simplu, pen­tru că am văzut cum e să fie altfel”, a completat artista.

citește și...