Din ce a făcut bani Amalia Năstase. La 16 ani avea trei joburi

27.09.2020, 14:45
Din ce a făcut bani Amalia Năstase. La 16 ani avea trei joburi
Din ce a făcut bani Amalia Năstase. La 16 ani avea trei joburi

Amalia Năstase muncește încă de pe vremea când era adolescentă. Vedeta a povestit cu ce anume s-a ocupat pentru a face rost de bani.

Amalia Năstase a început să muncească încă de la vârsta de 16 ani. Aceasta a dezvăluit că la acea vreme avea vreo trei joburi.

„Nu exista să am un ban și să stea mai mult de un sfert de oră în buzunar la mine, de asta m-am și angajat.

Mi-am luat vreo trei joburi pe la 16 ani că nu se putea. Predam engleză la o grădiniță, făceam sampling cu flyere pe la mașini, băgam în cutiile de scrisori ale caselor tot felul de oferte promoționale și țin minte că aveam 5 lei pe zi.

Erau puțini bani. După 18 ani făceam sampling cu țigări. Banii se duceau pe farduri, pe blugi. Strângeam bani și mă duceam la Unirea și îmi luam o pereche de blugi”, a mărturisit vedeta, potrivit revistei Avantaje.

Amalia Năstase poartă numele fostului soț în acte

Amalia Năstase a divorțat de Ilie Năstase în urmă cu zece ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Alessia și Emma.

În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma. Cu toate acestea, Amalia Năstase poartă în continuare, inclusiv în acte numele fostului partener de viață, legendarul campion de tenis Ilie Năstase.

Vedeta a explicat care este motivul pentru care continuă să poarte numele fostului ei soț, Ilie Năstase.

„Eu sunt doamna Amalia în primul rând, ca să nu mai aibă nimeni nicio altă problemă, iar numele meu este ca al fetelor. Toma are mamă și tată cu el toată ziua, fetele au doar mamă cu ele și atunci să nu fie total desprinse cu numele, am ales să rămân cu numele lor (n.r. Năstase). A fost foarte ușor, pentru că nu am mai schimbat niciun act. Răzvan, soțul meu, nu mă iubește după numele meu de familie, el mă iubește pe mine, Amalia”, a declarat, de curând,  Amalia Năstase pentru libertatea.ro.

citește și...