Irina Loghin, internată în spital după ce soțul ei a fost confirmat pozitiv cu COVID-19! Cum se simte artista de muzică populară

28.08.2020, 14:26
Irina Loghin, internată în spital după ce soțul ei a fost confirmat pozitiv cu COVID-19! Cum se simte artista de muzică populară
Irina Loghin, internată în spital după ce soțul ei a fost confirmat pozitiv cu COVID-19! Cum se simte artista de muzică populară

Clipe grele pentru Irina Loghin! Solista de muzică populară a ajuns la spital, după ce soțul ei a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Artista de 81 de de ani este internată în aceste momente în spital și așteaptă rezultatele testului pentru coronavirus. Soțul ei, Ion Cernea, a fost depistat de curând cu COVID-19. Bărbatul a fost pe litoralul românesc, alături de fiul lor, Ciprian.

Soțul cântăreței are coronavirus

Irina Loghin a făcut și primele declarații despre starea sa de sănătate. Momentan, aceasta se simte bine și nu are simptome specifice infectării cu virusul din China.

‘Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie. 

Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare, nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitari pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici’, a declarat Irina Loghin la România TV.

Irina Loghin, copilărie marcată de lipsuri

Interpreta a vorbit de foarte puține ori despre familia ei. Într-un interviu pentru ‘Acces Direct’, Irina Loghin povestea că a fost nevoită să muncească pe câmp încă de la vârsta de 6 ani, pentru ca ea și membrii familiei sale să aibă ce să mănânce.

‘Sărăcia prin care am trecut… Noi nu observam necazurile. Noi așa credeam că trebuia să fie. Eram 6 copii. Tata muncea pentru toți. Sora cea mai mare era jandarmul. Mama mergea la câmp. Eu eram cea mai mică. Pe noi ne învățau părinții ce să facem. Nu mi s-a părut nimic greu. Mă lua mama de la 6 ani să car lemne din pădure.

Eu am vrut să mă duc la școală de la 6 ani, dar mama nu a vrut. Aveam galoși de cauciuc, am luat o haină de-a lui tata și eram cheală. Eram tunsă pe piele. Bântuiau păduchii pe la noi. Învățătoarea când m-a văzut m-a întrebat dacă sunt băiat. M-a pus să le cânt, nu eram nici înscrisă la școală. Tata și mama cântau. Tata cânta mai bine’, a  declarat Irina Loghin.

citește și...