Irina Fodor, detalii din relația Răzvan Fodor. ”Visează să umblu prin casă ca Eva lui Adam”

09.11.2020, 13:57
Irina Fodor, detalii din relația Răzvan Fodor. ”Visează să umblu prin casă ca Eva lui Adam”
Irina Fodor, detalii din relația Răzvan Fodor. ”Visează să umblu prin casă ca Eva lui Adam”

Irina Fodor a oferit câteva detalii din relația pe care o are cu partenerul său de viață, Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 13 ani, iar de 10 ani sunt căsătoriți. Irina Fodor a postat, pe contul ei de socializare, un text în care scoate la iveală câteva amănunte mai puțin cunoscute din relația sa cu prezentatorul emisiunii ”Burlacul”.

”Pentru că ieri a fost duminică, am avut timp de povești și relaxare în familie. ??Și pentru că suntem atenți unul cu celălalt și receptivi la dorințele partenerului, în urma discuțiilor cu soțu’, s-au tras următoarele concluzii:
1. Fodor visează să umblu prin casă ca Eva a lui Adam, și, o dată la jumătate de oră, să vină toamna, să se usuce frunzele și să cadă. Eu visez să nu își mai arunce șosetele lângă canapea.
2. El are fantezii cu mine făcând sarmale ca la mama acasă, eu îmi doresc doar să curețe pasta de dinți de pe chiuvetă, că schema aia cu capacul de la toaletă a învățat-o.
3. El are fantezii despre cum o să se pună cu foarfeca pe pijamalele mele flaușate și să dorm, ați ghicit, tot în costumul Evei.
Eu îmi doresc doar să aibă și el pijamale. Măcar un set.
4. Eu visez la băi fierbinți împreună, el, la dușuri scoțiene.
5. El visează să conduc ca la NASCAR, eu visez să nu mai iau borduri.
6. Eu aș vrea să vină, într-o zi banală de marți, îmbrăcat la costum și să îmi propună o cină de 5 stele. El vrea să stăm în curte, la foc, lângă vatră, ca doi haiduci…”, a mărturisit Irina Fodor.

Cum l-a prezentat Irina pe Răzvan Fodor părinților ei

Irina Fodor a povestit despre momentul în care l-a dus pe Răzvan să-și cunoască viitori socri, la Buzău, în 2008.

”Îi mai trimiteam mamei poze, mama parcă îl mai repera puțin, dar atât. Știau doar că e vedetă…. Îi trimiteam eu poze de pe laptop-ul de la cămin. Mama mă tot întreba: câți ani are, cine e, din astea. Când i-am zis că are 32 de ani, a fost șoc și groază pentru ei”, a mărturisit Irina Fodor.

”Ai mei nu erau așa deschiși ca mama lui Răzvan, probabil că părinții de fete sunt puțin mai în gardă, așa că nu a fost mare dialog din prima. Tata stătea sobru pe fotoliu, încerca Răzvan să destindă atmosfera, dar nu avea cu cine, că tata își luase o mină de general… Mama în schimb era foarte emoționată și foarte intimidată de Răzvan, dar ulterior s-a deschis și acum Răzvan e, cum ar veni, ginerele ei preferat. Râde, se chițăie cu noi la masă, îi plac glumele lui”, și-a amintit Irina Fodor despre întâlnirea lui Răzvan cu părinții ei.

citește și...