FOTO / Irina Fodor, despre operațiile estetice. ”Până acum, nu am mers nici la cosmetică la colțul blocului”

07.05.2022, 16:54
FOTO / Irina Fodor, despre operațiile estetice. ”Până acum, nu am mers nici la cosmetică la colțul blocului”
Irina Fodor, despre operațiile estetice. ”Până acum, nu am mers nici la cosmetică la colțul blocului”

Vedeta de televiziune Irina Fodor a vorbit deschis despre intervențiile de ordin estetic. ”Vreau să spun că pentru prima dată în viața mea când am venit la o clinică de estetică a fost în urmă cu două săptămâni. Adică, până acum, nu am mers nici la cosmetică la colțul blocului”, a mărturisit partenera de viață a lui Răzvan Fodor.

Irina Fodor este una dintre cele mai frumoase prezernțe de pe micile ecrane.

Vedeta a vorbit deschis despre intervențiile estetice în cadrul unui inteviu pe cae l-a acordat pentru click.ro.

Irina Fodor, despre operațiile estetice. ”Absolut nimic nu mi-am făcut niciodată”

”Vreau să spun că pentru prima dată în viața mea când am venit la o clinică de estetică a fost în urmă cu două săptămâni. NU mi-am făcut absolut nimic până acum. Iar eu când am venit, am venit puțin cam speriată, dar și decisă. Le-am zis din start: eu să știți că nu fac nici asta, nici asta. Adică, până acum, nu am mers nici la cosmetică la colțul blocului… Nu, absolut nimic nu mi-am făcut niciodată. Doar că am avut doi ani în care muncit la foc continuu. Am sărit din proiect în proiect, m-am expus la tot felul de temperaturi, de la cald la frig, machiaje în fiecare zi. Iar machiajul profesional încarcă destul de mult tenul, iar făcut zilnic … Mai mult de jumătate de an am purtat zilnic.  Tenul meu cred că nu a mai făcut față, pentru că aveam și o rutină foarte simplă. O cremă hidratantă și gata, plecam. Am început să fac tot felul de alergii, s-a sensibilizat”, a declarat irina Fodor.

Întrebată dacă ar recurge la botox la recomandarea medicului estetician, vedeta a răspuns: ”Acum aș zice nu, însă în 10 ani nu am de unde să știu cum mă schimb, cum mi se schimbă pielea. Pe viitor nu spun nu. Oamenii se schimbă mereu. Ne schimbăm fizic, ne schimbăm ideile”.

Ce o enerveaază pe Irina Fodor la soțul ei, Răzvan Fodor

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți. În cadrul aceluiași interviu, Irina Fodor a dezvăluit și ce o deranjează cel mai tare la partenerul ei de viață.


”El adoarme aproape în fiecare seară pe canapeaua din living. Și mă rog de foarte mult timp de el să nu mai stea acolo, să mergem în dormitor și să dormim acolo… Da, că nu puteam și noi să dormim în dormitorul nostru mare și frumos, unde și acolo avem televizor. Mă chinui cu treaba asta de multă vreme. Așa că am făcut acest compromis și rămân și eu lângă el. Și, până la urmă, am ajuns să dormim ca în gară, amândoi pe canapea. Decât să dorm singură în dormitor am preferat să dormim amândoi pe canapea. Dar nu mă las, în fiecare seară mă culc bombănind lângă el”, a dezvăluit vedeta.

 

citește și...