Mihaela Rădulescu, răsfățată de iubitul austriac! Cei doi se relaxează în vacanță

07.01.2020, 15:37
Mihaela Rădulescu, răsfățată de iubitul austriac! Cei doi se relaxează în vacanță
Mihaela Rădulescu, răsfățată de iubitul austriac!

De aproape șase ani, Mihaela Rădulescu se iubește cu austriacul Felix Baumgartner. Vedeta Pro Tv se bucură de o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei și sunt de nedespărțit.

Mihaela Rădulescu, răsfățată de iubitul austriac!

‘Cu băiatul ăsta nu poți să trăiești foarte normal, pentru că el când se uită la un munte nu zice ca mine ce frumos e peisajul, el se gândește ce basejump poate să facă, sau cum să treacă cu elicopterul printre dealur’, a declarat Mihaela la emisiunea „Vorbește Lumea”.

Recent, vedeta tv a publicat o imagine pe Instagram cu ea și iubitul său . Mihaela Rădulescu s-a lăudat că Felix o răsfață tot timpul, iar acum a dus-o în vacanță la Paris.

‘Ea este cu adevărat un icon style în țara ei și a reușit să-mi schimbe, în adevăratul sens al cuvântului, întreaga garderobă. Am fost întotdeauna un tip clasic, nu am purtat prea multe culori sau printuri, pur și simplu mă îmbrăcam în negru, alb și gri, uneori verde militar…

Dar, mulțumită ei, am descoperit cum să te îmbraci casual, dar cu stil. Pot spune că a fost și este stilistul meu, și acum am și eu plăcerea să mă îmbrac pe cont propriu, după ce am învățat ce trebuie să fac. Am descoperit chiar că îmi și place să fac cumpărături în câteva magazine bune, în special în Monaco, acolo unde locuiește iubita mea, dar și online.’, povestea Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu.

 

View this post on Instagram

 

??? #wheninparis @therealfelixbaumgartner #always #fun

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

citește și...