Ioniță de la Clejani, reacție uluitoare despre noul scandal în care este implicată Margherita. Ce a spus despre fiica lui

17.09.2020, 13:33
Ioniță de la Clejani, reacție uluitoare despre noul scandal în care este implicată Margherita. Ce a spus despre fiica lui
Ioniță de la Clejani, reacție uluitoare despre noul scandal în care este implicată Margherita. Ce a spus despre fiica lui

Ioniță de la Clejani a avut o reacție uluitoare când a vorbit despre noul scandal în care este implicată Margherita, fiica lui.

Margherita de la Clejani are din nou probleme cu legea și s-a ales cu dosar penal, după ce ar fi agresat două angajate ale unei companii de imobiliare din Capitală. Incidentul s-ar fi produs miercuri, 16 septembrie. Se pare că bruneta ar fi amenințat, lovit și acționat violent în prezența femeilor.

Ioniță de la Clejani a vorbit despre scandalul produs de fiica lui

Conform Libertatea, tânăra ar fi zgâriat-o pe una dintre femei, iar celeilalte i-a adresat amenințări. Aceasta obișnuia să meargă acolo pentru că a beneficiat de serviciile companiei pentru cumpărarea unui apartament.

”Te distrug, te dau afară, îți distrug viața!”, ar fi urlat fiica Clejanilor, potrivit sursei citate mai sus.

Pe de altă parte, Ioniță de la Clejani, tatăl Margheritei, a mărturisit că nu s-a întâmplat nimic în localul respectiv.

”Nu există nici o știre de presă. N-a fost nici o ceartă acolo, ce dosar penal?”, a spus artistul.

În schimb, Margherita de la Clejani a avut o reacție halucinantă când a fost întrebată de scandalul din agenția imobiliară. Bruneta a fost chemată la sediul Poliției, dar a negat toate acuzațiile.

Margherita de la Clejani neagă acuzațiile

‘Nu este adevărat. Sunt aici la magazin, vezi ce fac. Eu iubesc și respect toate ființele de pe această planetă și iubesc cel mai mult Poliția Română. E în regulă, nu are caracter public (n.r. dosarul penal). O să răspund când vei fi îmbrăcat mai adecvat’, a declarat Margherita de la Clejani jurnaliștilor de la ‘Acces direct’.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare.

‘La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale.

La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului’, a arătat comunicatul transmis, miercuri, 16 septembrie, de Poliție.

 

citește și...