Ion Caramitru se află în spital de 3 săptămâni! Care este starea de sănătate a actorului

31.08.2021, 11:08
Ion Caramitru se află în spital de 3 săptămâni! Care este starea de sănătate a actorului
Ion Caramitru se află în spital de 3 săptămâni! Care este starea de sănătate a actorului/ foto: captura video

Ion Caramitru se află internat în spital de trei săptămâni, iar starea lui de sănătate nu este una deloc bună. Actorul în vârstă de 79 de ani a luat un stafilococ destul de rezistent la medicamente, conform ultimelor informații. 

Ion Caramitru a ajuns la spital la începutul lunii august, iar de atunci, medicii se fac eforturi uriașe pentru a-i salva viața. Familia celebrului actor nu a dorit să facă nicio declarație despre starea lui de sănătate până în acest moment.

Ion Caramitru se află în spital de 3 săptămâni!

În schimb, directorul general adjunct al Teatrului Naţional din Bucureşti, Ioan Onisei, a vorbit despre ce se întâmplă în prezent cu Ion Caramitru.

‘Se pare că perioada sa de spitalizare va mai dura. Nu ştiu să vă dau detalii, fiindcă nu le-am primit nici eu la rândul meu. Tot ce ştiu este doar că medicii care se ocupă de soarta lui Ion Caramitru au decis să apeleze la o terapie mai lungă cu anitibiotice.

Ce înţeleg că s-a petrecut ţine puţin de un scenariu cu care sigur s-au confruntat şi alte persoane, fiindcă nu e vorba totuşi de o noutate absolută. Pur şi simplu, Ion Caramitru a intrat în contact cu un stafiloc, într-un anume moment, iar această bacterie a dorit exact acum să-i dea atâta bătaie de cap.’, a declarat Ioan Onisei, pentru playtech.ro.

Ce spunea Ion Caramitru despre problemele de la Teatrul Național

În urmă cu doi ani, mai multe instituții de cultură s-au confruntat cu probleme financiare. Contractele a peste 40 de tehnicieni de la Teatrul Național București nu au mai fost prelungite, ca urmare a reducerii bugetului acordat de Primăria Capitalei.

Directorul Teatrului Național din București, Ion Caramitru, și-a exprimat părerea vizavi de tăierile bugetare, într-o scrisoare deschisă, scrie Agerpres.

„Nu am a-mi reproșa mai nimic, nici privind conduita mea civică, nici profesională și nici materială. Trebuie să-mi reproșez încrederea în oameni și naivitatea de a uita ceea ce românul, tot timpul, știe – că surprizele majore, dramatice și uneori chiar tragice vin de la cei cărora, într-un fel sau altul, le-ai făcut doar bine în viață și în carieră. De-aici și până la linșajul mediatic pe care îl trăiesc e doar un pas. Trebuie să mă apăr, să dovedesc, să mă dezbrac în fața lumii, pentru a arăta unde mă doare și ce am de gând să fac. Cam cum era în comunism. Am mai trecut prin asta. Sunt pregătit”, a scris Caramitru.

 

 

citește și...