Ioana Simion, primele declarații despre divorțul de Ilie Năstase. ”E prea târziu acum”

06.05.2020, 09:06
Ioana Simion, primele declarații despre divorțul de Ilie Năstase. ”E prea târziu acum”
Ioana Simion, pimele declarații desăre divorțul de Ilie Năstase. ”E prea târziu acum”

Ioana Simion a făcut declarații despre divorțul de fostul mare campion la tenis Ilie Năstase.

Nu mai este cale de împăcare între Ilie Năstase și actuala sa soție, Ioana Simion. Cei doi s-au separat și se pregătesc de divorț.

Ioana Simion a făcut declarații despre separarea de Ilie Năstase, afirmând că este decisă să divorțeze.

”Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e normal ca fiecare să meargă pe drumul lui. E mai bine așa. E decizia mea și consider că ne prinde bine amândurora acest divorț”, a declarat Ioana Simion la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

”Ultima oară ne-am întâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși, mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume”, a adăugat ea.

Ioana Simion a ținut să precizeze că întotdeauna îl va resecta pe cel care încă îi este soț în acte, Ilie Năstase.

”Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim. Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea”, a afirmat bruneta.

”El își dorește, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață. Aș minți să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorț cât mai curând, deja m-am interesat”, a încheiat Ioana Simion.

citește și...