Ioana şi Ilie Năstase s-au împăcat! Bruneta a lăsat deoparte bătaia încasată de fostul tenismen

11.02.2021, 08:37
Ioana şi Ilie Năstase s-au împăcat! Bruneta a lăsat deoparte bătaia încasată de fostul tenismen
Ioana şi Ilie Năstase s-au împăcat! Bruneta a lăsat deoparte bătaia încasată de fostul tenismen

Ioana şi Ilie Năstase s-au împăcat! Se pare că bruneta a lăsat deoparte bătaia încasată de la fostul tenismen în urmă cu o lună și a decis să se reia relația. 

Ioana Năstase a decis, în cele din urmă, să-i mai dea o șansă lui Ilie Năstase. Conform Click!, cei doi soți au fost surprinși împreună, alături de fiica cea mică a lui Ilie Năstase, Emma.

Ioana şi Ilie Năstase, din nou împreună

Cu toate că bruneta mărturisea că nu are de gând să-l ierte pe fostul sportiv pentru pălmuiala încasată în urmă cu puțin timp, iată că lucrurile stau total diferit.

Se pare că Ilie Năstase ar făcut orice să o aducă înapoi pe Ioana, iar gurile rele susțin că a ‘îmbunat-o’ pe aceasta cu cadouri scumpe. Nici nu e de mirare, pentru că Ioana Năstase iese din casă numai cu genți de zeci de mii de euro și bolizi de lux.

Ioana Năstase a sunat la 112

Tot incidentul s-a produs pe 8 ianuarie, în vila de lux a soțului, localizată în nordul Capitalei. Speriată, Ioana a sunat la 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la casa cuplului.

‘E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe.

Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare’, spunea ea pentru Prosport.

Ilie Năstase neagă că a bătut-o pe Ioana

Și fostul sportiv a decis să își spună părerea despre scandalul cu soția lui, dar a negat că a fost violent cu aceasta. În plus, el a declarat că incidentul ar fi fost inventat de presă.

‘N-a fost nici o problemă. Voi aţi făcut, ziariştii şi presa. Într-o relaţie oamenii se mai ceartă. N-a fost nici o bătaie. S-a exagerat ca de fiecare dată. Unele televiziuni au ţinut-o aşa şi două săptămâni. Asta e la noi. Presa este cum este şi nu avem cum să o schimbăm. Presa a fost confiscată de securitate, economia a fost confiscată de securitatate şi n-ai ce să le faci. Ştirile care apar în occident şi virgula dacă e şi pe aia o pun. La noi se face de zece ori mai mare ştirea’, a spus Ilie Năstase pentru Telekomsport.ro. 
citește și...