Ioana Năstase a recunoscut că l-a vizitat pe Ilie după bătaia încasată. ‘La împăcare mă mai gândesc’

20.01.2021, 10:40
Ioana Năstase a recunoscut că l-a vizitat pe Ilie după bătaia încasată. 'La împăcare mă mai gândesc'
Ioana Năstase a recunoscut că l-a vizitat pe Ilie după bătaia încasată. 'La împăcare mă mai gândesc'

Telenovela Ioana și Ilie Năstase continuă! În urmă cu mai bine de o săptămână, soția fostului tenismen a mărturisit că soțul ei a agresat-o fizic, înainte ca ea să sune speriată la 112. 

După acel incident violent, Ioana Năstase nu a depus plângere la Poliție, iar Ilie Năstase a încercat să o împace și a mers după ea la Constanța. În plus, bruneta ar fi mers și ea de bună voie acasă la Ilie Năstase.

Ce spune Ioana Năstase despre împăcarea cu Ilie

Mai mult de atât, aceasta s-a pozat în locuința soțului său și a pus imaginea respectivă pe rețelele de socializare. Internauții au fost atenți și au observat trofeele lui Ilie Năstase în spatele Ioanei, care zâmbea fericită. Mulți s-au întrebat dacă cei doi s-au împăcat, însă Ioana Năstase a infirmat aceste zvonuri.

‘Am fost doar să-mi iau nişte haine de la el de acasă! De aceea a apărut poza cu mine şi cu trofeele lui în spate. Deocamdată eu m-am întors la Constanţa. Renovez casa mamei, am treabă. La împăcare mă mai gândesc’, a explicat bruneta pentru Click!

Ioana Năstase a detaliat cum a agresat-o Ilie Năstase

Incidentul s-a produs în Complexul Stejarii, acolo unde cei doi soți locuiau atunci când veneau în Bucureşti. Ioana Năstase a ținut să precizeze că nu fostul iubit, Nick Rădoi, ar fi fost motivul izbucnirii violente a lui Ilie Năstase.

‘Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa.

Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc’, a detaliat Ioana Năstase pentru Click!

citește și...