Ioana Popescu a pierdut sarcina! Anunțul trist al brunetei: „Nu am puterea să discut”

19.12.2022, 15:30
Ioana Popescu a pierdut sarcina! Anunțul trist al brunetei: „Nu am puterea să discut”
Ioana Popescu a pierdut sarcina! Anunțul trist al brunetei: „Nu am puterea să discut”

Clipe dificile pentru Ioana Popescu! „Devoratoarea de fotbaliști” a anunțat pe rețelele de socializare că a pierdut sarcina. Bruneta era însărcinată pentru prima dată și ar fi trebuit să devină mamă anul viitor. Din păcate, acest lucru nu se va mai întâmpla, ea mărturisind ce s-a întâmplat. 

Ioana Popescu a pierdut copilul pe care îl purta în pântece. Vestea tristă a fost dată chiar de brunetă, care a scris un mesaj dureros pe Facebook. Ea anunțase cu câteva zile în urmă că se confruntă cu anumite probleme de sănătate, însă spera că se va rezolva totul. Din nefericire, eforturile făcute de medici au fost în zadar. Sarcina brunetei era destul de avansată.

Ioana Popescu a pierdut sarcina

„Salutare. Este o zi foarte grea pentru mine. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor d-lui dr. ginecolog, am pierdut sarcina. Dacă țineți la mine, vă rog, în aceste zile nu am puterea să discut despre aceste lucruri extrem de dureroase. Uneori nu pot și nici nu vreau să par puternică. Dar vă mulțumesc din suflet tuturor celor care m-ați susținut. O să ies acum un pic din zonă și o să mă reculeg și o să încerc să mă adun”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu doar câteva zile, Ioana Popescu se mândrea cu burtica de gravidă, cu toate că se confrunta cu probleme.

„Nu-mi place și sunt și superstițioasă în a-mi afișa sarcina, mă enervează sa fiu întrebată despre aceste lucruri foarte sensibile intime. De altfel, dupa cum ați văzut, la toate evenimentele recente unde am fost, m-am îmbrăcat în ținute care sa ma subțieze pe cat posibil sarcina.

Totuși am decis azi sa pun o poza cu mine și cel/cea mica. (Scarlett Maria sau Tiberius Cristian) Acum însă am nevoie de niște gânduri bune de la voi: azi ma duc la un alt control la dr meu ginecolog și voi afla în curând exact cum stam, eu și cel mic. Caci din păcate sunt niște probleme… Va rog, dacă țineți la mine, nu ma sunați, nu am stare sa povestesc, vreau doar sa stau linistita. Va pup!”, scria Ioana Popescu pe rețelele de socializare.

citește și...