Ioana Ginghină, show la malul mării. ”Mâine așteptăm să-ți dai și costumul jos”

09.07.2020, 16:08
Ioana Ginghină, show la malul mării. ”Mâine așteptăm să-ți dai și costumul jos”
Ioana Ginghină, senzuală la malul mării. ”Mâine așteptăm să-ți dai și costumul jos”

Actrița Ioana Ginghină se află în vacanță în Grecia, acolo unde n-a ratat ocazia de a-și etala formele în cotum de baie, pe malul mării.

Ioana Ginghină își petrece vacanța în Thasos, Grecia, acolo unde a ajuns în urmă cu câteva zile. La vamă, vedeta a fost nevoită să își facă testul pentru coronavirus.

”După 12 ore am ajuns, ieri în Thasos. N-am stat la vamă decât să facem testul covid și atât. A durat 10-15 minute cu totul. ? Aici e liniște, puțini turiști față de alți ani, însă e frumos. ?De acum plaja, mare, soare”, a explicat vedeta.

Odată ajunsă la destinație, Ioana Ginghină a vrut să se bucure din plin de plajă și de mare. Vedeta a mers la malul mării, unde nu a ratat ocazia de a-și face câteva fotografii în costum de baie.

Actrița și-a etalat trupul într-un costum de baie din două piese.

”Încă nu a ieșit soarele, dar noi îl așteptăm cuminți pe plajă”, a spus vedeta.

Reacțiile fanilor din mediul virtual nu au întâziat să apară.

”Mâine așteptăm să-ți dai și costumul jos”, ”Frumos peisaj…”, ”Ce frumusețe sexy ești”, ”Woww, ce frumoasă ești”, ”Felicitări pentru că ești asumată și nu își sugi burta cum fac alte vedete când pozează în costum de baie”, ”Superbă și sexy”, ”Nici la 20 de ani nu arătai așa bine”, ”Ce a pierdut Papadopol. Mare greșeală a făcut! Model pe bune…”, ”Super sexy”, i-au transmis admiratorii Ioanei Ginghină.

În ce relații a rămas Ioana Ginghină cu fostul soț

Ioana Ginghină a mărturisit recent că păstrează legătura cu fostul ei soț, actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță, Ruxandra.

”S-a împlinit un an de la divorț, dar de la acte, așa s-au împlinit aproape doi de la despărțire. Încă păstrăm legătura pentru Ruxandra, pentru casă”, a spus vedeta.

Actrița a explicat și ce se va întâmpla cu casa pe care o au în comun.

”Cu casa facem partajul. O rezolvăm. Rămân eu în casă și îi cumpăr partea. Deși mă pregăteam să mă mut de acolo, însă uite cu pandemia asta am descoperit că e mult mai bine la curte, beneficiile sunt mult mai mari, iar Ruxandra se poate plimba în voie cu bicicleta. E altceva, în București n-aș fi avut curajul să o las să se ducă cu bicicletă pe străzi. Chiar dacă e departe, e bine pentru că nu e zgomot”, a adăugat actrița Ioana Ginghina.

citește și...