Ioana Ginghină e fericită tare. S-a mutat cu iubitul și are planuri de viitor

22.06.2020, 14:41
Ioana Ginghină e fericită tare. S-a mutat cu iubitul și are planuri de viitor
Ioana Ginghină e fericită tare. S-a mutat cu iubitul și are planuri de viitor

Ioana Ginghină este foarte fericită cu noua poveste de dragoste pe care o trăiește. Vedeta a făcut declarații despre actualul ei iubit.

După divorțul de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

Cristi Pitulice este din Alexandria, însă locuieşte în Bucureşti. Acesta are o experienţă de peste 13 ani în industria turismului şi a absolvit două facultăţi în acest domeniu.

Într-un interviu pe care -a acordat pentru click.ro, Ioana Ginghină a explicat că s-a mutat cu iubitul și că au planuri. Cei doi au stat împreună pe durata izolării la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus din țara noastră.

”Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună, ne-a prins pandemia împreună, ne-a fost de mare ajutor. Planuri sunt multe însă unele au fost amânate, dar le veți afla la toamnă”, a declarat actrița.

Păstrează legătura cu fostul soț

Ioana Ginghină a mărturisit că păstrează legătura cu fostul ei soț, actorul Alexandru Papadopol.

”S-a împlinit un an de la divorț, dar de la acte, așa s-au împlinit aproape doi de la despărțire. Încă păstrăm legătura pentru Ruxandra, pentru casă”, a spus vedeta.

Actrița a explicat și ce se va întâmpla cu casa pe care o au în comun.

”Cu casa facem partajul. O rezolvăm. Rămân eu în casă și îi cumpăr partea. Deși mă pregăteam să mă mut de acolo, însă uite cu pandemia asta am descoperit că e mult mai bine la curte, beneficiile sunt mult mai mari, iar Ruxandra se poate plimba în voie cu bicicleta. E altceva, în București n-aș fi avut curajul să o las să se ducă cu bicicletă pe străzi. Chiar dacă e departe, e bine pentru că nu e zgomot”, a adăugat actrița Ioana Ginghina.

citește și...