Ioana Ginghină se pregătește de o nouă căsătorie. ”Poate prin septembrie o să facem nunta”

17.07.2021, 17:02
Ioana Ginghină se pregătește de o nouă căsătorie. ”Poate prin septembrie o să facem nunta”
Ioana Ginghină se pregătește de o nouă căsătorie. ”Poate prin septembrie o să facem nunta”

Actrița Ioana Ginghină trăiește o poveste de dragoste cu Cristi Pitulice. Vedeta a afirmat că este pregătită pentru o a treia căsătorie. ”Poate prin septembrie o să facem nun ta”, a declarat artista într-un interviu. de asemenea, Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri din relația sa de cuplu cu cristi Pitulice.

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

Actrița a fost căsătorită de două ori și a mărturisit, într-un interviu pentru okmagazine.ro, că este pregătită pentru cea de-a treia căsătorie.

Ioana Ginghină se pregătește de o nouă căsătorie. ”Cristi nu-și dorește o nuntă mare”

Ioana Ginghină a afirmat că actualul său iubit, Cristi Pitulice nu-și dorește o nuntă mare. ”Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă”, a declarat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

”E prima nuntă la care nu mă gândesc la formă, ci la fond. O să fie o nuntă cu câţiva prieteni în jurul nostru, cu familia şi cam atât…Nici nu mă gândesc la nuntă efectiv. Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună. Asta mi-a plăcut la Cristi – că a fost alături de mine de la început. În primul rând e o altfel de iubire, cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură şi apreciez lucrurile pe care le face el pentru mine, că-mi iubeşte copilul, că mă ajută mult cu Ruxi”, a adăugat actrița.

Ce spune Ioana Ginghină despre eventualitatea de a deveni din nou mămică

Ioana Ginghină a vorbit și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică.

”Da. Iar eu zic că dacă va fi, bine, dacă nu, tot bine. Eu am făcut nişte tratamente, în timpul căsniciei cu Alexandru, ca să rămân însărcinată şi n-a fost să fie. Doar m-am îngrăşat foarte tare. Dacă rămân gravidă, OK, dar nu mai sunt dispusă să fac tratamente pentru asta, fiindcă nu mi-au făcut bine nici fizic, nici în relaţie. N-a fost ceea ce trebuie şi nu mai vreau să forţez lucrurile”, a afirmat aceasta.

citește și...