Ioana Ginghină se pregătește de nuntă! Actrița a fost cerută de soție. „Pandemia ne-a grăbit puțin relația”

11.03.2021, 10:49
Ioana Ginghină se pregătește de nuntă! Actrița a fost cerută de soție. „Pandemia ne-a grăbit puțin relația”

Ioanei Ginghină îi merge de minune după divorțul de Alexandru Papadopol! Actrița a dezvăluit că a acceptat inelul de logodnă de la iubitul său și că se pregătește iar de nuntă.

Ioana Ginghină a înflorit după despărțirea de tatăl fiicei sale și a început o viață nouă. De mai bine de un an, vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire.

Ioana Ginghină a primit inelul de logodnă

Pandemia de coronavirus a apropiat-o tot mai mult de iubitul său, iar acum plănuiesc să se căsătorească. Într-un interviu pentru VIVA!, Ioana Ginghină a recunoscut că a primit inelul de la partenerul ei și nu exclude varianta de a mai face un copil.

”În această perioadă aniversăm un an de când stăm împreună, am aniversat un an de relație în octombrie, anul trecut. A fost primul an și cum putea să fie decât minunat. Pandemia ne-a grăbit puțin relația, dar s-a dovedit a fi o idee bună.

Cine știe când am fi făcut pasul în condiții normale. Eu am vrut să stau singură, o perioadă, să mă gândesc bine la ceea ce vreau să se întâmple în viața mea. Apoi să nu credeți că nu au mai fost tot felul de încercări, dar nu se pot numi relații. Nu vreau să vorbesc despre ce face Cristi pentru mine, știu însă cum mă face să mă simt și asta este cel mai important. Da, normal. Ea este cea mai importantă pentru mine (n.r fiica ei), deci la ea vin prima dată veștile bune”, a declarat Ioana Ginghină pentru VIVA!