Ce meserie ar fi ales Ioana Ginghină dacă nu era actriță. Vedeta a făcut dezvăluiri

10.03.2021, 14:57
Ce meserie ar fi ales Ioana Ginghină dacă nu era actriță. Vedeta a făcut dezvăluiri
Ce meserie ar fi ales Ioana Ginghină dacă nu era actriță. Vedeta a făcut dezvăluiri

Ioana Ginghină a dezvăluit ce meserie ar fi ales dacă nu era actriță.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră, care a cucerit publicul cu rolurile interpretate pe scenă și în seriale de televiziune. În plan personal, după separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Avantaje, Ioana Ginghină a dezvăluit către ce profesie s-ar fi îndreptat dacă nu ar fi fost actriță. ”Acum lucrez foarte mult cu copiii, dar tot actorie, dezvoltare personală. Poate că m-aș fi făcut psiholog. Ador să ascult și să ajut oamenii să se dezvolte, să se descopere și să se accepte așa cum sunt”, a declarat vedeta.

Ce spune Ioana Ginghină despre regrete

Întrebată dacă are regrete, Ioana Ginghină a răspuns: ”Nu am un regret, nici mare și nici mic. Îmi place filmul vieții mele, chiar cred că este interesant până acum și nu aș schimba nimic. Tot ceea ce am devenit ca om, ca femeie este datorită experiențelor și trăirilor pe care le-am avut. Deci fără regrete”.

În cadrul aceluiași interviu, actrița și-a amintit și de copilăria sa și a povestit despre una dintre năzdrăvăniile pe care le-a făcut la acea vreme.

”Îmi ador copilăria, am fost un copil fericit, doar că existam. Amintirile sunt multe și spectaculoase, căci imaginația mea întotdeauna a fost mare și creativă. De exemplu, când aveam vreo 10 ani, am reușit să-i conving pe toți copiii din bloc să meargă în casă, să ia bijuteriile părinților să le îngropăm și să facem un fel de treasure hunt. Seara, pe la ora 22:00 cine credeți că s-a trezit la ușă cu o grămadă de copii, de data asta și cu părinții de mână? Da, nu mai găsisem chiar toate bijuteriile și adulții s-au sesizat. Era cam târziu. Ce a urmat… toți cred că ne-am luat-o în acea seară”, a mărturisit actrița.

citește și...