Ioana Ginghină, prima apariție alături de partenerul ei. ”Emoții mari pentru noi toți”

03.06.2021, 12:27
Ioana Ginghină, prima apariție alături de partenerul ei. ”Emoții mari pentru noi toți”
Ioana Ginghină, prima apariție alături de partenerul ei. ”Emoții mari pentru noi toți”

Actrița Ioana Ginghină a avut prima apariție publică alături de noul său iubit.

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Actrița s-a afișat pentru prima oară în public alături de nou său partener. Cei doi au fost împreună cu fiica vedetei la premiera unui film. Ioana Ginghină a postat fotografii pe cotul său de socializare.

”Emotii mari pentru noi toti. Prima iesire publica impreuna. ? Sa speram ca a trecut pandemia si e abia inceputul.  Si ramasese ca va spun cum e filmul… Da, merita vazut!”, a scris Ioana Ginghină în dreptul imaginilor care au adunat numeroase apreecieri și comentarii din partea internauților.

Cum l-a cunoscut Ioana Ginghină pe actualul ei iubit

La o emisiune de televiziune, Ioana Ginghină a povestit cum l-a cunoscut pe actualul său iubit.

”Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne- zis dacă vrem un pahar de vin și eu deși conduceam am zis hai bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos”, a spus actrița.

”Am degustat acel vin, a fost foarte bun și seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-mi zică vinul că a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă. A fost foarte drăguț că mi-a lăsat vinul și după am început cu mesajele… si așa s-a înfiripat și au mers lucrurile foarte rapid”, a completat vedeta.

citește și...