Ioana Ginghină, din nou pe mâna medicului. La ce intervenţie estetică a apelat de această dată vedeta

05.11.2019, 18:27

Ioana Ginghină a dovedit că există viaţă şi după divorţ. Actriţa s-a schimbat complet, iar de ceva timp este atentă la felul în care arată. Fosta soţie a lui Alexandru Papadopol apelează frecvent la mediul estetician şi este foarte mândră de rezultate.

„Sunt femeie și îmi place asta. Nu vreau să fiu puternică ca un bărbat, vreau să fiu o femeie puternică, să iubesc ca o femeie, să mă bucur de viață ca o femeie, să arăt a femeie.Asta înseamnă că îmi place să mă îmbrac frumos, să mă aranjez, să am grijă de mine, de cum arăt și să-mi dau silința să arăt bine. Și da, îmi place să fiu admirată, să-mi arăt frumusețea imperfectă de care sunt mândra și mă simt bine în pielea mea”, spunea vedeta pe contul său de Instagram.

În ultimul timp actrița a ajuns destul de des la medic pentru tratamentele de îngrijire pe care și le-a dorit din totdeauna: Gata și ședinta nr 3 de prx t33! E un peeling destul de puternic, care însă nu are reacții adverse precum înroșirea pielii și senzația de usturime”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii pe contul său de socializare.

Ioana Ginghină s-a ‘tunat’ după divorțul de Alexandru Papadopol! Ce intervenție estetică și-a făcut

Ioana Ginghină a trecut pentru prima dată pe la medicul estetician. Până la 41 de ani, ea nu a avut nicio operație estetic, însă acum a decis că este momentul să apeleze la botox.

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a vrut să scape de riduri și să aibă pielea mai fermă.

“Abia aștept sa va povestesc despre prima mea experiența cu botox”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Fanii au dezbătut intens această decizie a vedetei, însă Ioana a ținut să îi lămurească.

“Dar nu mă urâțesc. Sunt la fel. Și nici nu am de gând sa schimb ceva. (…) Botoxul este înțeles greșit. Nu schimb nimic, nu măresc nimic, doar imobilizez ușor niște muschi”, a spus vedeta.

citește și...