Ioana Ginghină nu mai suportă să stea în casa în care a locuit cu Alexandru Papadopol: ‘Este un chin’

16.10.2019, 13:02
Ioana Ginghină nu mai suportă să stea în casa în care a locuit cu Alexandru Papadopol: 'Este un chin'
Ioana Ginghină nu mai suportă să stea în casa în care a locuit cu Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a luat o decizie radicală după divorțul de Alexandru Papadopol. Cei doi actori au divorțat după 12 ani de mariaj, în vara acestui an. Deși fostul ei partener și-a refăcut viața, Ioana Ginghină este în continuare singură și are grijă de fiica lor, Ruxandra, în vârstă de 11 ani.

Ioana Ginghină nu mai suportă să stea în casa în care a locuit cu Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină încă locuiește în vila din afara Bucureștiului, însă a mărturisit că ar vrea să se mute în centrul Capitalei. Actrița se gândește să renunțe la casa în care a locuit alături de Alexandru Papadopol.

‘Îmi doresc să mă mut, vreau să mă mut din cauza aglomeraţiei. Aş vrea să mă mut în centru, dar e complicat. Amândoi vrem să se termine. Şi eu şi el ne dorim să nu mai vorbim unul despre celălalt.

În ceea ce privește o eventuală nouă relație, actrița a afirmat că nu își dorește să-și refacă viața în acest moment. Nu există o persoană nouă în viaţa mea. Viaţa mea nu trebuie refăcută acum. Viaţa mea e împlinită aşa cum este. Nu vreau să mă bag într-o relaţie. Primesc mesaje cu cereri în căsătorie, oamenii mă complimentează prin mesaje”, a spus  Ioana Ginghină în emisiunea Star Magazin, de la Antena Stars.

citește și...