Ioana Ginghină, detalii despre partenerul ei de viață. ”Îmi doresc un bărbat care să investească în mine. El așa e”

03.05.2021, 11:32
Ioana Ginghină, detalii despre partenerul ei de viață. ”Îmi doresc un bărbat care să investească în mine. El așa e”

Actrița Ioana Ginghină a făcut declarații despre actualul său partener de viață.

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Ioana Ginghină a acoprdat un interviu pentru Antena Stars, în acere a făcut declarațioi despree actualul său partener de viață. „Da, am fost cerută în căsătorie. Sunt într-o perioadă în care-mi merge foarte bine. (…) Îmi doresc un bărbat care să investească în mine, în sensul că să investească sentimente, complimente, să fie atent la ce-mi doresc, la nevoile mele. El e așa. Am lângă mine un om care știu clar că dacă voi face un copil, va fi acolo să mă ajute să-l cresc. Ruxi știe despre asta și e încântată. Diferența e foarte mare, așa încât că nu mai avea în niciun fel. Nu-i fac ei copilul. I-am zis: „Mi-l fac mie, eu o să-l cresc, dacă vrea să ajute bine, dacă nu bine”. Mi-l fac mie, dacă e”, a spus vedeta, potrivit spynews.ro.

Despre nuntă, Ioana Ginghină a afirmat: „Sunt pentru căsătorie, pentru că numai așa poți face lucruri împreună. Eu nu mi-aș mai dori-o mare. După atâtea nunți, îmi doresc doar să fie bine și atât”.

Cum l-a cunoscut Ioana Ginghină pe actualul ei iubit

În cadrul aceluiași interviu, Ioana Ginghină a dezvăluit și cum l-a cunoscut pe actualul său iubit.

”Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne- zis dacă vrem un pahar de vin și eu deși conduceam am zis hai bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos”, a spus actrița, conform sursei mai sus-menționate.

”Am degustat acel vin, a fost foarte bun și seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-mi zică vinul că a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă. A fost foarte drăguț că mi-a lăsat vinul și după am început cu mesajele… si așa s-a înfiripat și au mers lucrurile foarte rapid”, a completat vedeta.

citește și...