Ioana Ginghină, despre nuntă. ”Am domnișoară de onoare”

14.02.2022, 15:47
Ioana Ginghină, despre nuntă. ”Am domnișoară de onoare”
Ioana Gnghină, despre nuntă. ”Am domnișoară de onoare”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani,  a făcut noi declarați despre căsătoria cu Cristi Pitulice, cel care îi este partener în prezent. Vedeta a dezvăluit ce o împiedică să se căsătorească mai repede cu actualul său iubit, cu care se înțelege de minune. Ioana Ginghnă a mărturisit că are deja domnișoară de onoare pentru eveniment.

Actrița Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra,

Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Ioana Ginghină a vorbit despre nunta cu Cristi Pitulice în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Ioana Ginghină, despre nuntă. ”Eu vreau o nuntă cu prieteni și petrecere”

„Nunta noastră depinde de niște prieteni care ne-au cerut să le fim nași, și ei nu s-au gândit la o dată când se vor căsători. Deci noi trebuie să o facem înaintea lor. Ei vor nuntă serioasă, cu locație, cu tot tacâmul, sunt la prima lor nuntă. Eu vreau o nuntă cu prieteni și petrecere. Am domnișoară de onoare, pe Ruxi, copilul meu”, a explicat Ioana Ginghină pentru sursa mai sus-menționată.

Vedeta a dat detalii și despre Ruxandra, fiica sa, care se pregătește pentru examenul de capacitate: „Ruxi face foarte bine, ne pregătim de capacitate, la anul dă examen, suntem un pic panicate de schimbările astea, cu examene. Am fost o mama prea permisivă, dar acum o să fiu mai severă, pentru că trebuie să intrăm și noi la un liceu. Și după mă fac iar permisivă. Cu Cristi se înțelege foarte bine, îți dai seama, însă ea este pe primul loc în viață mea”.

citește și...