Ioana Ginghină, despre noua relație din viața ei. ”M-am lăsat să iubesc și să fiu iubită”

28.04.2020, 11:07
Ioana Ginghină, despre noua relație din viața ei. ”M-am lăsat să iubesc și să fiu iubită”
Ioana Ginghină, despre noua relație din viața ei. ”M-am lăsat să iubesc și să fiu iubită”

Ioana Ginghină a vorbit despre noua relație din viața ei. Actrița a făcut declarații și despre fostul ei mariaj.

După divorțul de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Vedeta se află în izolare la domiciliu alături de actualul ei partener.

Cristi Pitulice este din Alexandria, însă locuieşte în Bucureşti. Acesta are o experienţă de peste 13 ani în industria turismului şi a absolvit două facultăţi în acest domeniu.

Într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro, Ioana Ginghină a fost întrebată cui i se datorează starea de fericire pe care o afișează în ultima perioadă de timp.

”Îmi primul rând mi se datorează mie, căci m-am lăsat sa iubesc și să fiu iubită. Însă da, are legătură și cu o anume persoană din viața mea”, a spus actrița.


”Nu am o viziune față de viața de cuplu, chiar nu am. Am avut o viață frumoasă, o căsnicie frumoasă, s-a terminat, am rămas cu lucruri și cu amintiri frumoase, sunt recunoscătoare pentru tot ce am avut.

Acum am trecut la alt capitol din viața mea. Cred că secretul este: cât dai atât primești.Suntem tentați să așteptăm afecțiune, să atragem atenția, să ne plângem dacă nu suntem iubiți, însă oare noi dam atenție, toată atenția cuvenită persoanei de lângă noi, oare noi iubim necondiționat, așa cum avem pretenția? Trebuie să știm să dăm și să iubim exact atât cât ne așteptăm și noi să primim”, a adăugat Ioana Ginghină.

citește și...